43

НРБ

преди 9 години

Някой няма ли да пита народа, и нали щяхме да печелим много от тези бази. Май спечелиха само такива предатели като Соломон Паси (той НЕ е и Българин)

42

Анонимен

преди 9 години

Най добре е да бъде в Парламента

41

Софиянец

преди 9 години

Тъмън се чудех как ли изглежда БУЛАВА-та отблизо.Сега ще имаме уникалния шанс....Продажнициииииииии

40

Анонимен

преди 9 години

ЩО ЛИ НЕ ГИ СЛАГАТ У САЩ?

39

макето

преди 9 години

на рус весна вижте какви ги твори баталион айдар в киев

38

zdr

преди 9 години

Защо не построихте една фабрика,ами ще строите военна база.Съгласна съм и на детска градина,АМА КОЙ МЕ ПИТА?!

37

zeus

преди 9 години

До взводНа Мечока му пука за армиите на НАТО в Европа, те сами си казаха, че ако стане нещо нямат шанс. Нищо няма да опазят, просто ставаме цел за ядрена атака.

36

взвод

преди 9 години

До zeud 38Като охлаждат мераците на Мечока да прескача чуждите дувари в случая нашия.

35

Анонимен

преди 9 години

Най-накрая лъсна целта на врътнята на Плюнката напоследък.Тоя хубосник, докато интензивно целуваше ръка на американските емисари и техните прислужници от Англия и НАТО, всъщност ни урежда да се забъркаме в шамарите...Благодарение на командния център, който е потрябвал на американските агенти в България, ще имаме честта първите ядрени ракети да паднат на нашите глави, като подпалят американците конфликта с Русия. Дори Хтлер не е искал това от БГ.То бива национално предателство, ама това е свръ

34

Стар и грозен

преди 9 години

Сега изясни ли ви се кой плащаше на "младите и красивите" :) Не, че *** не си го заслужаваха, но е много долно така нагло да се месиш във вътрешните работи на УЖ суверенна държава, УЖ член на ЕС и УЖ член на НАТО !

33

Отново срам !

преди 9 години

Прекрасен избор... Сега най-големия ни град ще влезе като мишена на руските и китайските атомни оръжия. Браво !!!

32

8

преди 9 години

До АнонименА твоята мечта РОДИНАТА ДА Е ОКУПИРАНА ОТ РУСНАЦИ?

31

Анонимен

преди 9 години

Трябва да направим нещо, защото иначе войната, която искат да предизвикат ще се води на наша територия! Ако продължаваме да блеем ще ни съсипят не само икономиката, но ще ни вземат и живота. Вън България от НАТО и ЕС!

30

Анонимен

преди 9 години

Тъкмо няма да хабят много ракети при евентуални бойни действия просто ще ударят командния център и столицата 2 в 1 джакпот! Хем командния център ще унищожат, хем столицата, хем цялата икономика на Бг-то ще си замине и то само с попадение в един единствен град-мишена. Честито!

29

zeus

преди 9 години

До 8И как точно ще те защити този център на НАТО ?

28

а те така в София

преди 9 години

този луд ли е или тепърва ще полудява, това означава, че София ще е първата, която може да бъде ударена, чрез ракетен удар. не ни трабват никави бази на НАТО, даже най - добре е да се махнем от НАТО колкото се може по- скоро.

27

8

преди 9 години

До АнонименА спомняш ли си как една ракета вместо в Сърбия се приземи в България?!Ами,ако и сега стане грешка и вземе,че падне в родно ти село?!............

26

Анонимен

преди 9 години

Не искам никакви бази на НАТО в България! Мен никой не ме е питал изобщо дали искам да влизаме в НАТО. И НАТО и ЕС не са добър избор за страната ни.

25

Българка

преди 9 години

Не ги искам тия помиари американците! Вие луди ли сте господа политици да ни натикате между шамарите на сила?! Продължавайте да целувате някъде си НАЙ-ВЕЛИКИТЕ, НАЙ-СПРАВЕДЛИВИТЕ И НАЙ-НАЙ АМЕРИКАНЦИ, а ние обикновенните граждани ще си сърбаме попарата!

24

НЕ

преди 9 години

Да се направи референдум, дали искаме бази на нато в България. Ето, че кубинците години наред не могат да изгонят американците от своята територия. Американците са подла нация и е време да им бием шута.