314

Бай ви Ганя

преди 9 години

Тази статия е всъщност за политиката на САЩ, не за политиката на Русия.Интересно Балтийските държави били фронтови. Какъв реваншизъм лъха от англоезичния стил на статията.ЕС вече трябва да порасне и излезе от пубертета и да се отърве от наставническия тон на Вашингтон и да осъзнае идеалното си географско положение за да го използва, а да не предоставя всички ползи само на Великобритания, а да поема всички вреди в себе си, лъжливо опитвайки се да изтика проблемите си към ъглите и покрайнините си

313

PUTIN 4 WORLD LEADER

преди 9 години

Свалянето на MH17 беше 10-ят опит за покушение над президента на Руската Федерация - г-н Владимир Путин.Президента на Турция - Ереджеп Ердоган осъдил западното "бъркане във вътрешните работи на чуждите страни", и " какво правели някои военни на 12,00км разстояние от дома си".Да вметна, че същият е изразявал планове за собсвено атомно оръжие.

312

Анонимен

преди 9 години

путин пилее и ограбва богатствата на русия. вече се ползват и харчат парите от държавните пенсионни фондове. рублата и финансите се сриват.в Москва всичко обръща в долари.

311

Щерев

преди 9 години

Фашистката държава бензиноколонка пусия вече е под обсада от натовски държави.Настъпват игрите на глада....ха..ха

310

Карчо

преди 9 години

Как Балтийските държави УСЕЩАТ че към тях се задават неприятности от Русия? КОЙ им внушава тази глупост и ги тласка към негативизъм? Внушения напомпани от НЯКОГО! Всички държаваи от Европа са впрегнати да работят срещу Русия от Американските империалисти и черния маймунек! По какво Обама се различава от Хитлер? Защо се пръкна този ИДИЛ? Защото САЩ разбутаха целия район на света и вижте, държаваи които са далеч от тях! Ако правителстваат на Либия и Ирак си съществуваха нямаше да го има ИДИЛ!

309

Анонимен

преди 9 години

Западът ли не лъже?! Че той това прави от 1000 години. Стига с тия *** пропаганди

308

Анонимен

преди 9 години

RUSIA E GOTOVA ZA TRETA SVETOVNA VOINA.RUSIA S PUTIN --OTNOVO KAM POBEDATA.DA MU MISLIAT KRADZITE U NAS PREZ POSLEDNITE 25 GOD.STE GI IZBIEME VSICKI DO DESETO KOLIANO.PALNA KONFISKAZIA NA OTKRADNATOTO OT NARODA.

307

Анонимен

преди 9 години

Вярно е, дори да закрият нефтодобива в САЩ няма да е фатално...Няма да е фатално за света, напротив. Ще е фатално за Уолстрийт и компания. Дори за тях в определен аспект ще е добре - ще свърши агонията на един режим без морал, основан на алчност и простотия. Капитализмът демек.

306

Анонимен

преди 9 години

Щом на територията ти има американски бази, а си съсед на Русия, ще усетиш дебелия. Кое му е сложното за разбиране?

305

Анонимен

преди 9 години

чрез братовчед си игор путин е изнесъл само за последните 5 години 20 милиарда долара през молдовска и латвийска банка в банки от Сингапур и хонгконг. това е най голямата перачница на пари.от там парите отиват в щатски активи и банки. личното му състояние е между 80 и 100 милиарда. по етнически произход е хазаро юдеин както и Медведев милер абрамович розенберг и цялата кремълска банда

304

Анонимен

преди 9 години

Лъжеш се брадчет, познават ги много добре. Статията е много точно написана, естествено не е за зомбита като теб.

303

даааааа...дааааа

преди 9 години

----------Режимът на Владимир Путин не е глупав и не прави нито едно от тези неща. На първо място, той има различни приоритети от нас: готов е да понесе икономическа болка, да поеме рискове и да лъже изкусно и безсрамно (все неща, които Западът не е готов да направи).-------УНИКАЛНА ЛЪЖА--само това изречение е достатъчно да си направиш извод за такива писаници---С такова двуличие и арогантност,зорлем правите българите русофили.....

302

Анонимен

преди 9 години

До Анонименglupava propaganda. po - dobre komunizam otkolkoto lajedemokraciya. 25 godini stigat. nagledahme se na razrusheniya i maroderstva v stranata ni,nasushahme se na laji i demagogoya. vreme e za razplata .--------има само един път за теб, към необятная рус :)

301

Анонимен

преди 9 години

Изключително посредствена статия.

300

Анонимен

преди 9 години

glupava propaganda. po - dobre komunizam otkolkoto lajedemokraciya. 25 godini stigat. nagledahme se na razrusheniya i maroderstva v stranata ni,nasushahme se na laji i demagogoya. vreme e za razplata .

299

Анонимен

преди 9 години

Dobro utro na vsichki putinofili i putinofilki. Zashto kogato tolkova go obichate ne otidete v Russia , a hodite na zapad?

298

42

преди 9 години

ПУТИН ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИГРАТА НА НЕРВИ, А ЗА БАЛАМУРНИЦИ КАТО НАС ЩЕ ОСТАНЕ ДА ИЗПИЕМ ПОРЕДНАТА ТВЪРДЕ ГОРЧИВА ИСТОРИЧЕСКА ЧАША.

297

Анонимен

преди 9 години

руски агенти дошли с единствената цел да унищожат България? Не, да унищожат *** мекерета и *** на Фашингтон. Както преди години братушките са сторили дармадан турските мекерета и ***. Това значи Освобождение. Нови паметници, прогрес, хляб за народа. Или пак омразният комунизъм.

296

Анонимен

преди 9 години

никой няма да закрива нефтодобива, става въпрос само за шистовия нефт, иначе газ ще си продължат да добиват.

295

Анонимен

преди 9 години

Виж момче нефтодобива в САЩ е 1% от БВП...Останалото е финансови операции, тоест въздух под голямо налягане. Отделно половината петрол в света се консумира от янките, които и до тоалетната ходят с кола и на климатик. Да не пговорим за хранителната им промишленост, която е зависима и също се захранва от петрол, газ и отпадъци.