354

ник

преди 9 години

Цитат - Изненадващо е как свалянето на малайзийския самолет отпадна от международния дневен ред!???Ами мислете какво пишете ,че ставате смешни бе!Я да помислим защо свалянето на самолета е отпаднало от международния дневен ред?Да не би да са го свалили украинските фашаги?

353

куку

преди 9 години

Абсолютно същото става и днес отново. Докато Путин и компания надуват мускули и заплашват, когото сварят, Западът подхвана технологична революция, която автоматически води към фалит на Русия. Защото масираното преминаване към нови източници на енергия в крайна сметка ще постави Русия в положението да се опитва да яде газ и да пие нефт.И този път, както през 1991 година, руската империя ще капитулира без световна война. Важното е, какво следва след това като например, да се мисли напред

352

mihail

преди 9 години

Каквито и да са следващите стъпки на Москва ,желая им успех

351

Хахаха

преди 9 години

Наистина ли си вярват като пишат подобни статии, само първите два абзаца ме спукаха от смях и спрях да чета, че да не стане някоя беля.

350

Аспарух

преди 9 години

Одисей 1.Виж колко минуса си инкасирал и колко +,та си направи извода дали не си тотално заблуден.Има един филм на Оливър Стоун:"На юг от границата" намери го и ще видиш как народите от Южна Америка ,започват да си стъпват на краката,след като се отървават от хомотите на САЩ,МВФ и СБ.Лъжците са на запад,а на останалите държави им се налага да направят нещо,за да не се окажат с пистолет на слепоочието си.

349

мръсен циганин

преди 9 години

Защо скачате срещ Путин той просто прави това което прави Америка и между другото погледнете историята и кажете кой лидер от изтока който е работел за просперитета на държавата си е бил харесван на запад.Дори ако погледнете в нашата история ще видите че Симеон, Крум, Стамболов и др.са били уважавани , защото не са прекланяли глави сиреч не са се подмазвали .

348

Анонимен

преди 9 години

Тази статия не е писана в България.

347

Анонимен

преди 9 години

Западът разбира само от сила. Подадеш ли му ръка, ти отхапва главата, както се опита да направи с Русия по времето на Елцин. Затова - по канчето, докато мърдат.

346

Анонимен

преди 9 години

Лъжите, както винаги, идват от Европа и САЩ. Четете руската преса, там има всичко от първа ръка.

345

Hahaha

преди 9 години

483 - nqma da te razberat :)

344

Анонимен

преди 9 години

Ако искате обективна информация, четете руската преса. Там няма цензура. Не убиват неудобните журналисти. Не принуждават другомислещите да напускат Русия. Не хвърлят в затвора непослушните олигарси. Не тровят медийното пространство с платени проруски простотии на азиатски *** като в този сайт

343

Hahaha

преди 9 години

Vodi igra na nervi - ama s negoviq si narod, det gladuva!Horata si jiveqt na zapad spokoino bez da mislqt kakvo shte qdat, za toplo prez zimata ili za voini!Durdorete sega!

342

до 479

преди 9 години

Ех, сексуални фантазии...много ти се иска да го направиш, нали? Да хванеш черния и да му се порадваш, че тоя на *** е поомекнал от многото изяден бой.

341

Анонимен

преди 9 години

Забележително точна статия.

340

Леле че народ

преди 9 години

До Никой си ОО боже,присмял се Хърбел на Щърбел Та нали твоя език е 24/7 в гъ*а на Обонго ?????????????????????? Недей да пишеш простотии ,а му фащай на Обонго Банана и го лъскай

339

ruseborn

преди 9 години

Mери, смени си името на *** 2!ДО ТРЕТИТЕ ПОЛОВЕ: САМО ПУТИН ЩЕ ВИ Е МАЙСТОРА!

338

до Атанасов

преди 9 години

И аз до това изречение стигнах... Ясно е какъв *** е това, не статия!!!

337

...

преди 9 години

"Путин води игра на нерви."Ми като само т'ва си може...

336

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Защо чак сега се разцрика обетованият запад? Ами затова, защото в цялата човешка история чак сега се намери човекът, който сложи пръста в раната на човечеството и високо му вика;,, Ето раната и от нея те боли,,А ние се правим,че не го чуваме-жалко. Този човек е Путин-ВТОРИЯТ СИН БОЖИ, ИЗПРАТЕН ОТ БОГ ДА СПАСИ ЧОВЕЧЕСТВОТО. А ние миряните ще допуснем ли отново да бъде разпнат пак от същите онези римляни ,които Христос изгони от храма?

335

Анонимен

преди 9 години

Научих нещо ново - Западът не бил готов да лъжа :) Аре стига ве !!!