14

aтaкисть

преди 9 години

Е добре де, след кaто официaлно Мaлaйзийските експерти зaключихa, че бонигa е свaлен с рaкетa въздух-въздух, освен множество други докaзaтелствa в подкрепa нa тaзи линия, зaщо Шоросни лaкеи продължaвaт дa си боят глaвите в стенaтa и нa черното дa викaт-бяло?Ето този дрaстичен шизофренизъм дрaзни хорaтa, жaлко че ценaтa сa невинни хорa!

13

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

По-долнобробна статия отдавна не бях чел.Написана изцяло в духа на новите евроантлантически" ценности" като -лицемерие,вонящ цинизъм,долни лъжи или грубо изопачаване на фактите ,изопачаване на исторически факти и тн с една дума човек да се погнуси .Точно такава пропаганда ме накара да се разочаровам от така наречените "демократи".Навремето не вярвах на комунистическата пропаганда но много хора ще потвърдят че такъв цинизъм ,лъжи и лицемерие не е имало.

12

Анонимен

преди 9 години

Режимът на Владимир Путин не е глупав и не прави нито едно от тези неща. На първо място, той има различни приоритети от нас: готов е да понесе икономическа болка, да поеме рискове и да лъже изкусно и безсрамно (все неща, които Западът не е готов да направи). За нашите лидери, верни на идеята за многостранен, основан на правила свят, където решенията се вземат с диалог, а не с противопоставяне, руският начин на действие изглежда озадачаващ.-------Много точно казано !

11

Анонимен

преди 9 години

Щом е Намигнал на Снимката... Значи го боли.... А ако продължават да Ръчкат Русия... Ще дойде момент когато Русия ще Запали Европа

10

Анонимен

преди 9 години

Prodavam Lada "Samara" zapazena.

9

Пешо

преди 9 години

Добре бе, това жалко момиченце, пишещо се М.Нестерова, има ли изобщо съвест, че се 'подписва' за подобни пропагандни безумия? И ако случайно има съвест, как тази съвест изобщо й позволява да спи.....

8

Анонимен

преди 9 години

Какво стана!? Да не се върнахме във времето? Тия пропагандни похвати сме ги виждали вече! На всички ни е ясно че в Украйна се извършва геноцид и военни престъпления от хунтата! 5-то класници може и да ви се вържат! :))))))) Само не ги разбирам тия наши *** дето скачат и подкрепят тези престъпления срещу русите в Украйна за какво го правят! Найстина поне мотив да имаха, да печелеха нещо в случай на победа /както тези от Западна Европа/! Ама малоуууумнииии до мозъка на костите си!

7

aтaкисть

преди 9 години

С тия плитки стaтии с неaргументирaн критицизъм, неaдеквaтнa реторикa и дрaстичнa липсa нa обективност, не мислят ли че aвторите подценявaт читaтелите си!?

6

Ха-ха

преди 9 години

"готов е да понесе икономическа болка, да поеме рискове и да лъже изкусно и безсрамно (все неща, които Западът не е готов да направи)"Е по-нагла лъжа не можахте ли да измислите? :)) И то при положение, че на всички е ясно, че Западът лъже най-безсрамно и нагло, само изкусното не му се удава, защото все ги хващат в гафове :)))

5

Анонимен

преди 9 години

Кило рубли - 1 Левѣ

4

Анонимен

преди 9 години

Кило рубли - 1 Левъ

3

Анонимен

преди 9 години

1 Евро = 61,5156312 Руски рублитик-так тик-так

2

EU

преди 9 години

NA4ALOTO NA KRAIA , NA EDIN KOLOS S GLINENI KRAKA ! RUSIA E PUTNIK S PUTIN ! 1 DOLAR=100 RUBPUTINKI !

1

Анонимен

преди 9 години

Статията е пълен булшит В момента в Украйна вилнеят заедно евреи и нацисти ,което по своята същност и логика е пълен абсурд т.нар жидобандера Но света е виждал всякъкви странни комбинации в името на интереса