238

Анонимен

преди 9 години

Нервозитета на кремълската клика преминава в открито озлобление !...а това е лош съветник.

237

БAС

преди 9 години

Aрхaнгеле, ти ли си оня дудук, който предлaгa Бaс, че Укрaйнa нямaло дa влезе в НAТО и ЕС? Стигa дрънкa простотии, aми излез от aнонимност, че дa се обзaложим щом си толковa " убеден"! Държaвaтa ни си е ДОБРЕ, сaмо вие руските aгенти лaете небивaлици мишоци недни!

236

Анонимен

преди 9 години

И какво? Ние като сме в ЕС и нато да не сме цъфнали?И ни е виновен ЕС, а не *** и ДС, които, в мерака си да не загубят кокала, разсипаха всичко? ЕС ли доведе бухалкаджиите, ЕС ли създаде и закрепи ***, ВИС, СИК и кой ли не? ЕС ли съсипа заводите и ги продаде за жълти стотинки? В Чехия направиха лустрация, ние - не. Е, виж те къде са и къде сме ние :))))))))))))

235

Анонимен

преди 9 години

До riikтипичен рублофил, все още мислиш че има СССР

234

АРХАНГЕЛдо267 Бас

преди 9 години

И какво? Ние като сме в ЕС и нато да не сме цъфнали? Вървим към тотален разпад на нация и държава, ядем немски салами от кости и перушина, хубавите ни момичета станаха *** и прислужници на запад, индустрия, образование, здравеопазване и армия са сринати, *** са над 1.2 млн. пенсионерите не могат тока си да платят и т.н. Харесва ли ти?

233

Анонимен

преди 9 години

До riikТи тия числа ги нямаш за нищо. Ако кажеш сега, че си 120% сигурен, ще ме смаеш!

232

Анонимен

преди 9 години

До Берлин С тази разлика, че тук става върпос за една нация, една религия и един език. Понеже си много информиран, нека ти кажа,че аз работя с "украинци" от десетилетия. НИКОЙ от тях не говори на измисления украински, говорят само и единствено на руски. После, България е била държава много преди турците да започнат да си връзват шалварите,така че земите тук СА изконно български, не турски. Трето, що па така не разсъждаваше за Косово?!...Или Македония?

231

Анонимен

преди 9 години

:)С невидимата армия на Путин може да се стигне за един ден и до Лондон! Щотландия ако има нужда - Путин ще помага!

230

Пешко

преди 9 години

изтриха ми един коментар - в него казвах, че няма общо между Луганск и Шотландия. Луганска е административна област, няма как да направиш референдум за отделяне на административна област и това да се приема за нормално и законно

229

Анонимен

преди 9 години

*** в атака!!!

228

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБедна, но със стратегижеска граница с Русия !!! те пари им наливат само и само да провокират Русия, та после да го играят жални за защитата на НАТО от руския деспот ... ако искаха да се справят с тия главорези от десен сектор правителството и Прошленко отдавна да са ги изтрили, не са чак толкова трудни. Обаче юнаците си вършат екстра работата, за която им е платено( направиха си преврата, сега колят и бесят и чакат да изригне конфликт та да реват помагайте братя Хамериканоси...

227

yan

преди 9 години

До ВескоИ къде ще ходи през България? В девета глуха? Ако се стигне до война пътят му е Полша, Чехия, Германия, Франция. Ама се съмнявам. По-скоро ще ги стопли от разстояние. А при нас ще дойде радиацията.

226

riik

преди 9 години

Aз не могa дa рaзберa зaщо се впрягaте нa глупости. Нещaтa сa ясни от еднaтa стрaнa стоят 5 милярдa нaселеное с нaд 80% от ресурсите нa светa, a от другaтa 1 милярд с около 10% ресурси. Искaйa дa сложaт ръкa нa ресурси нa СССР, русснaците ясно им покaзвaт, че товa нямa дa стaне и повеждaт войнa зa зaщитa нa целия техен лaгер. Зaпъдaт усещa, че светa му се изтървa и се опитвa дa го зaдържи, ясно му е че aко не се бори с лидерa нa другия лaгер зaгивa.

225

До 260

преди 9 години

До жеко... по скоро 2 дена и киев ще бъде руиниИ теб това май много те радва, така ли???

224

Анонимен

преди 9 години

Хохохоооо...Путин накара гейовете сами да си говорят.Вече започнаха и на войници да си играят.На тавана имам една пушка,с която навремето се стреляхме с фунийки.Мога да я дам лично на Барозу.

223

Анонимен

преди 9 години

Путин е по- велик от Худини!Никой не успявал да направи 15 000 армия заедно с танкове и въоръжение невидима! А Путин успя! И то толкова добре че все още никой не може да я намери!

222

Пешко

преди 9 години

Освен това щатски военни така и не са идентифицирани, колкото и путинчанци да говорят за тях все едно офицерският състав е американски. Да не говорим за еврогейската риторика, която е смешна и жалка, при положение, че великата Рассия с необятната руска земля има по-слаба икономика, а 13% от населението живее под прага на бедността

221

Берлин

преди 9 години

Това, което се случва в Украйна, е все едно помаците в югоизточна България да скочат на оръжие и да завладеят Кърджали, Хасково, Елхово и т.н., обявявайки независими новотурски републики. А Анкара да изпраща тайно в България турски войски, които да подкрепят помашките сепаратисти. През това време в съседските държави да коментират, че това са си изконни турски територии, защото през 500 от последните 650 години са били част от Османската империя, а Ердоган е истински мъж и велик политик. :)))))

220

БAС

преди 9 години

262 Излез от aнонимност и дa се обзaложим ПУБЛИЧНО НA КAКВAТО СУМA КAЖЕШ в Евро или Долaри! Ти тврдиш, че Укрaйнa " нaмaло" дa влезе в НAТО и ЕС, A AЗ ТОЧНО ОБРAТНОТО, ЧЕ БЪРЗО ЩЕ СТAНЕ ЧAСТ ОТ ТЯХ! Хaйде посочи aдрес, ЕГН и име и дa се обзaложим мишок!

219

Анонимен

преди 9 години

И България е била вилает в Османската империя, което не попречи на руски войски да навлязат и да я освободят.