298

Анонимен

преди 1 година

другарят ква я мислеше, тя ква стана хаха

297

Garibaldi

преди 9 години

Навремето превзеха Прага за часове с аеропланите,блокираха западната граница с десант.А полковете на собствен ход бяха окупирали градовете за два дни! А сега като превземат цяла Европа ще я присъединят към Евроазийския съюз. Русия е толкова мощна и боеспособна,че бедната ти е фантазията.Тя ще стане фактора в целия свят.Анадъмъ?

296

софиянец

преди 9 години

в по-жалък хомосексуален съюз не сме били... хубавото е, че където сме минали - ни съюз, ни империя - и реднеците и ойро-гейовете ще си платят, желая им кръв и мизерия заради това което ни причиниха - говоря за целият бивш СССР и по-специално за Източна Европа!

295

vesko02

преди 9 години

И аз мога да изпия шише водка на екс,ама не се хваля.

294

Анонимен

преди 9 години

Prodavam Lada "Samara " zapazena.

293

Анонимен

преди 9 години

2 седмици?Че той сам ли ще я превзема?2 минути е казал,ама преводача не чул...

292

75

преди 9 години

Пореднта капиталистичесоко-ипериалистичско-фашистко-еврейско-масонска манипулация.Путин може да превземе Украйна за по-малко от 1 секунда, и то сам,без да му е необходима армия.

291

Анонимен

преди 9 години

361 коментара към момента, без никой да е проверил сериозно какво е казал Путин, и какво - Барозу. Тук вече разделиха Европа на части, изстреляха ядрено оръжие, завладяха нови области, оправиха петрола и китайското производство, раздадоха рубли и долари. Ще ме прощавате, ама сме *** племето.:)

290

..

преди 9 години

MOETO MNENIE E: CIALA UKRAINA ISKAT DA BADAT CHAST OT RUSIA SEGA, PRED 20 GOD V OCHAKVANE DA BADAT CHLEN NA EC ? SEGA EC GI LAGAT A USA MANIPULIRAT ! UKRAINA ISKAT DA SA CHAST OT RUSIA, ZA TIAX TOVA E CHEST NO GI E STRAX DA GO KAGAT NA GLAS , PRI VOENNITE DEISTVIA V STRANATA! PITAITE GENITE : ISKATE SEGA CHANEL ILI SLED 20 GOD VITON? RAVNOSILNO ZA SITUACIATA V UKRAINA SEGA !

289

No Islam In Europe

преди 9 години

Олигарха-убиец закопава страната си малко по-малко, а шепа панелни плъхове залитащи по комунизма тук му се радват. Така инфлация в Русия, като тази след налагането на санкции от стана на запада, не е имало от падането на комунизма насам и ще става все по-зле

288

До Хонорик

преди 9 години

Държавата е разделена на корумпирани и на българи, а не на определенията които даваш щото мн. Малко им знаят значението , камо ли да са такива!

287

Анонимен

преди 9 години

Борбата в Украйна е дали Путин ще успее да запази контролния пакет в управлението (Кучма, Янукович си бяха 100%-ви ***, изпълняващи нарежданията на Кремъл). Ако не успее - колко територия ще успее да откъсне от Украйна.

286

me

преди 9 години

Предполага, че истинското изказване е било нещо в стила "ако искаме, можем да превземем Украйна за Н-дена, но не искаме". Което Барозо е преразказъл както му изнася. Руснаците със сигурност могат да направят големи бели ако поискат, същото се отнася и за САЩ и за Турция и за Китай, и за арабските страни. Ключовият момент е, че обикновено целта на международната дипломация е да ги разубеди да го правят. Проблемът с Русия е, че целта на ЕС и САЩ изглежда е да ги накарат да го направят.

285

Анонимен

преди 9 години

Типчно изказване на дребен комплексар, домогнал се до власт.

284

а ние?

преди 9 години

Кое дупе ще целуваме се пита в задачата??? Няма какво да гледаме у чуждата чуния...народа ни ( според мен) е за Русия, а политиците ни май за НАТО.

283

Реалист

преди 9 години

Това за двете седмици не го вярвам - вероятно някой журналист не е чул добре - истината е, че на Путин му трябват не повече от два часа. Явно от Вашингтон и брюкселските гей-зелчици не са го ядосали достатъчно, но ако се постараят още малко (ако им стиска) ще им се наложи да пеят отново "Варшавянка" в центъра на Берлин, а във Виена ще танцуват основно казачок вместо виенски валс. Това вече се е случвало през 1945 година - може да се наложи опресняване на спомените.

282

Orido

преди 9 години

EU-то веднага да преразгледа статута на Косово, набързо избомбиха суверенна държава като Сърбия, и я разпарчетосаха за нищо.. Брюкселските дантели само чифутщини мислят..разделяй и владей не съм го измислил аз.Нека подскачат,.. зимата иде.. още малко.. :)

281

Анонимен

преди 9 години

Заекът имал рожден ден. Решили вълците да му изпратят поздравителна телеграма.Седнали, написали я, дошли до подписа и взели да се чудят какво да напишат: "глутница вълци" или "група другари".Накрая се решили на компромис: "глутница другари".

280

ЕМО

преди 9 години

МАЙ РУСКАТА АРМИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ В БЕРЛИН .....ТАКА Е ПРЕДРЕЧЕНО

279

Анонимен

преди 9 години

Много ме е яд и на нашите платени медий,как се опитват да изкарат Русия агресор,путин диктатор и тнт!Ама монетата винаги има и две страни-защо никой не говори за Натовските и американски воени съветници в украйна,за незаконият и платен преврат които се случи в Украйна,за избиването и клането на мирни руснаци от украйнската армия,за системните американсйки провокаций срещу русия чрез дрънкане на оръжия,разполагане на бази и ПРО до границата с Русия!Русия за разлика от САЩ не се меси по целия свят