278

Хонорик

преди 9 години

Агресорите през Втората световна война са Германия,Япония,Италия и съюзниците им,както и СССР,които си разделят Полша с Германия.Сега агресори са НАТО,/начело със САЩ/,както и Русия.Българите пък отново сме разделени:преди на фашисти и комунисти,сега на комунисти и капиталисти.

277

Анонимен

преди 9 години

Този се оказа най-големия терорист. Снабди всички мазни арабели с оръжия и не може да приеме, че п*шката му няма и 5мм.

276

Близък Изток

преди 9 години

Руската офанзива дойде само ден след посещението на Зариф, иранския външен министър в Москва, така че става въпрос за глобални промени, САЩ са в нокдаун, Европа е доста стара за да се намеси военно, а икономическите санкции няма как да правят работата на войниците и оръжията, тоест Русия и Иран са решили да не се спират пред санкциите, а опонентите им друго оръдие освен санкции нямат

275

Бойко не Борисов

преди 9 години

Ако рашките напънат Крайна защо ще се мотат две седмици? Най вероятно ВВП има предвид следния сценарий -7 дена се бият,6 дена пият за победата и един ден раздават медали и ордени.След това пият за ордените и медалите, но това е мирно напиване , защото ще е обявена победата.

274

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 327:Поредното русофобче дрънкащо глупости!Индия ,Китай,Латинска Америка дали не са половината свят подкрепящ Русия?Второ къде видя ти Русия да воюва като си му е реда с Украйана по суша,въздух и море!Да може да има и руски военни помагащи на опълчението,и нормално там все пак се избива руско население,но в Украйна има и натовски и американски военни съветници помагащи на Украйна!По твойта логика значи в момента Русия воюва с НАТО на територията на Украйна!

273

!

преди 9 години

До ПешкоДа не са идентифицирани, но американците и специално НАТО публично призна че подпомагат с хора и знание украйна, как да води война. Работата е там че американците не са участвали никога в истинска война, да е на тяхна територия и да знаят какво е смърт, болести, недоимък. Гледали са от хиляди км и само акъл и ресурси са давали (и крали след това), защото не е била Германия до тях да им ги вземе и да умират от глад.

272

Анонимен

преди 9 години

Хитлер се заканваше да превземе Москва за два месеца.---Никога не се е заканвал че ще превзема Москва за две седмици. Но превзе Полша за 10 дни.---Блицкрига на Путин пропадна, сега остава да лапне дулото и да натисне спусъка

271

Анонимен

преди 9 години

Джуджетата в кремъл са в паника защото нещата в Украйна не се развиват както те се надяваха. Те очакваха, че ще победят лесно и отново ще поставят мариотнетно правителство в Киев. Вместо това Русия изпадна в пълна международна изолация и трябва да финансира една война с доста силен противник подкрепян от най-развитите страни в света.

270

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 321:Прав си приятелю,много си прав!Освен това Русия си реши сепаратиските проблеми чрез даване на широка автономия на отделни области и така хем агнето цяло и вълка сит!Хората в тези области си имат тяхна култура,обичай,традиций,празници,но са част от Руската федерация и като ги питаш какви са гордо заявяват че са руснаци!Ето това трябваше да направи и Киев,а те тъпанарите разпалиха целия конфликт,всичко започна като забраниха на руснаците да говорят на руски,на майчиния си език!

269

Анонимен

преди 9 години

Полша беше превзета за месец от вермахта и червената армия. Хайде, другари, прочетете най-после историята. Ако внимателно четете няма как да пропуснете парада на победата в Брест през септември 1939г на който вермахта и червената армия маршируват рамо до рамо върху телата на убитите поляци.

268

Тлъб

преди 9 години

Путин ще направи десант в Киев и смяна на правителството. За какво му е да изтребва украинската армия.

267

Анонимен

преди 9 години

Войната между Русия и Украйна се води вече половин година така, че Путин може да превземе Украйна за две седмици ако изобрети машина на времето

266

Анонимен

преди 9 години

До Пешко 304:Какви работи пишеш за Грузия,Афганистан,Чечня?Първо Афганистан си беше глупост на СССР,а не на съвремена русия,второ Чечня си е руска автономна република,терористите са избити там и хората си живеят много добре,със собствена култура,традиций,но част от Русия!Грузия?Грузия нападна Южна Осетия през 2008г и започна да избива руското население там,което доведе до намесата на Русия и за 5 дена Грузия беше матирана,след което руснаците се изнесоха от там,а Осетия беше оставена на мира!

265

Анонимен

преди 9 години

Хитлер се заканваше да превземе Москва за два месеца.---Никога не се е заканвал че ще превзема Москва за две седмици. Но превзе Полша за 10 дни.

264

Анонимен

преди 9 години

"Те или са на по 16-17 години или са платени драскачи дето трябва да си пишат глупостите!"На 16-17 години не са толкова озлобени. Русофобите са над 30, хора озлобени от живота който не е лек и подведени от пропагандата че за всичко ни е виновна Русия, защото вече номера с 45 години комунизъм не върви, затова се въведе вината на Русия и руските агенти които съсипват българия.

263

Анонимен

преди 9 години

Путин щял да превземе Украйна, но вероятно ако го направи ще се открие отзад където го дебнат *** карабини

262

Анонимен

преди 9 години

Хитлер се заканваше да превземе Москва за два месеца.

261

Анонимен

преди 9 години

Може. Можи и за две седмици, може и за 3 дни. Но няма да го направи. А НАТО и ЕС могат да го духат.

260

Анонимен

преди 9 години

Аз залагам, че може за една седмица....С тая украинска армия....

259

Анонимен

преди 9 години

Чета коментарите и ми прави впечатление че има страшно много интелигентни и умни хора разасъждаващи трезво,говорещи с факти и тнт!Прави ми впечатление и другата група русофобчета дето пишат абсолютни глупости и небивалици без въобще да са наясно за какво става дума!Те или са на по 16-17 години или са платени драскачи дето трябва да си пишат глупостите!