218

Анонимен

преди 9 години

Истината е че една държава първо се срива икономически после е превземат и политическиразни други държави.Тука сме на фаза бедност от 1943 година !

217

.-.

преди 9 години

И моят коментар, свързан с пълната липса на обективност на настоящите евтино платени и изкупени списвачи /щото това журналисти не са/, са затрили. Щото е истина- и са платени, и не могат дори поръчката да си изпълнят- толкова евтина тоалетнаджийска статийка са сътворили.

216

Анонимен

преди 9 години

НАТО няма да приеме УКРАЙНА -на бас по сто долара !Закво е на НАТО бедна държава с борчове мислете малко...И в ЕС няма да влезне !

215

Веско

преди 9 години

Всички световни войни започват от амбициите на един болен мозък, дано не изляза пророк, иначе нищо хубаво не ни чака. Сега е Украйна след това на пътя са му Румъния и България

214

жеко

преди 9 години

... по скоро 2 дена и киев ще бъде руини

213

Анонимен

преди 9 години

Аз пък си мислех че Путин ще седи и ще гледа как некви дърти корумпирани украинци си слагат натовски бази под носа му. Украйна ще я превземе ама Берлинската стена ще стига до Вашингтон.

212

До 241

преди 9 години

До НФБАбе, от кой са се освободили с толкова усилия, обясни ни???Защо тази Новоросия не се отдели преди 1г?И кой се отцепва в момента?- Въоръжени руски терористи ли?Спри да пишеш глупости! Много си смешен, с много наивно и промито мислене!!!

211

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Браво Володя, Така се бият магарета налетели на чужда кладня.

210

оценявaне

преди 9 години

Убедих се, че русофилите сa ЛУДИ, прaвят " aнaлогии" между НЕСЪЩЕСТВУВAЩAТA " новорузия" и Шитлaндия видите ли! Товa е нaглост до Небето, че и отгоре! Шотлaндия е междунaродно прaвен субект- a " новорузия" е облaст в Укрaйнa, укрaински окръг по нaшему! Кърджaли " новотурция" ли е, или Блaгоевгрaд- " новомaкедония"??? Унищожaвaте световнaтa мирнa системa *** руски, и ще си понесете всички тежки последствия от тия си действия! Дaно НAТО се зaaнгaжирa с войнaтa в Укрaйнa, че инaк жaлнa ни мaйкa

209

Идиоти

преди 9 години

"Дейли телеграф" се позовава на италианския "Република" , който пък знаел какво си говорят по телефона Путин и Барозу ха ха ха.Барозу е унизен и изпростява, от злоба говори какви ли не простотии, доказателства дайте , че Путин е казал това , НПО пропаганда.

208

Извадени от контекст

преди 9 години

Когато НА-то се кани да "ПРИЕМЕ" украхна в редиците си, и това означава, че след ратифицирането на Договора НАТО ще нанесе въздушни удари по "Сепаратистите", докато Ги разкъса и разгони ... интересно какво ли би казал Президента на Русия по този въпрос. Друга динена *** е, че Русия МОЖЕ. Да, може, но защо ще го направи!?! За да избави Запалняците от стотиците милиарди ? необходими като помощ на Укранците. Тук се появява надпис "СМЕХ".

207

патрон

преди 9 години

До НФБчети какво написах и стига писа с главни, мнението ти няма да тежи повече освен ако не си член на KLETA MAJKA BALGARIQ !!111!!!151515

206

Анонимен

преди 9 години

Нато ама долара се скапва там където има петрол се слагат демократически правителства наложени с военен преврат. А тръгне ли Путин да превзема лесно ще се наредят нещата само с Украйна няма да се мине.

205

ставай срана огромна

преди 9 години

Шокиращо! Две рускини заразиха с гонорея 220 украински войнициМедии съобщиха за нечувана посещаемост в местните кожни диспансериОпитът да си организират "културен отдих" в Херсонска област заведе в кожните диспансери рота украински войници. За това съобщава Новоросс.info, цитиран от Блиц. 220 млади мъже са изпратени за лечение с диагноза гонорея. Както отбелязва изданието, Съветът за безопасност на Украйна издирва две жителки на село Любимовка, Херсонска област, с които си "общували" войничетата "за развлечение". Шегобийци коментират, че девушките са били тайно "химическо оръжие" на русн

204

Анонимен

преди 9 години

НАГЪЛ БОЛШЕВИК ! ИСКА СВЕТА ДА Е В КРАКАТА МУ КОЛКОТО И ЖЕРТВИ ДА ИМА !

203

как какво ще прави!

преди 9 години

Ще прави същото, както и преди.Не разбрахте ли, че той не иска Украйна да е в ЕС и НАТО. Това вече го разбраха в Западна Европа много добре.Никой там вече не се натиска вече за украинските ***.Това със санкциите са вътрешно политически мерки, за да не изглеждат смешни пред гражданите си, докато те не им кажат "стига с тая проста Украйна".

202

Анонимен

преди 9 години

ПАК КАЗВАМ - КАТО ИСКА ДА ЗАЩИТАВА РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ - ДА СИ ГО ПРИБИРА! ЕРДОГАН ДА ПРИБИРА НАСЕЛЕНИЕТО НА КЪРДЖАЛИ, ЯМБОЛ, ДОГАН И СИДЕР АГА И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА!!!!

201

Да видим догодина

преди 9 години

като се отцепят шотландците къде ще си паркират ингилизите ЯДРЕНИТЕ ПОДВОДНИЦИ. дали няма да искат да им помогнем с пристана на Свети Влас. По-добре да ги подарят на ПУТИН, той знае какво да прави. Нашите махленски специалисти в правителството и г-н ПРЕЗИДЕНТИНА разбират само от пиар и крадене на обществени пари

200

Анонимен

преди 9 години

КАКВО ЩЕ ПРАВИ ПОСЛЕ ПУТИН СЛЕД КАТО ПРЕВЗЕМЕ УКРАЙНА ??? ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ БЪЛГАРИЯ ОФИЦИАЛНО....

199

е

преди 9 години

да дават на поляците малко от западната част да се кротнат