95

Анонимен

преди 9 години

сидеров президентна зеленчуков магазин:)))))))))))айде чус ибрик

94

ХХХ

преди 9 години

*** този още ли го пишат НАЦИОНАЛИСТ? Ами че той първо влезе в парламента заедно с доган хванати под ръка,нечувано и невиждано,поне така го изкоментираха в евро парламента.После вместо да поиска сметка от руският цар кога ще признае българите в русия за българи,то той взе да разправя че България била неделима част от русия,и като превземели Украйна да дойдели рашките и у БГ-то,Щото тука сме ги били чакали Егати и националиста.Националното на този е само ,НАЦИОНАЛНИТЕ МУ ПРЕДАТЕЛСТВА.

93

are_kulata

преди 9 години

До ДениславМен не ме мисли, аз съм от таз гилдия, дето ако няма, ти умираш от болест!Интересн обаче е фокуса на коментар ти!Обиди, нападки и тотален колапс в мислъта!Какъв е смисълът?

92

Денислав

преди 9 години

Раираните дрешки му отиват. Дано скоро го видим подсъдим и в затвора.

91

Анонимен

преди 9 години

скоро ще трябва да си купува по масивна масичка тоя ***.Бургас го чака с нетърпение.

90

are_kulata

преди 9 години

Нека сравним екипите на АТАКА и ГЕРБ за да нереве това отвратително мекотел под мен:Сидеров: автор на редица книги, журналист с хиляди трудове, безброй срещи с нормалните хораБорисов: прочел половин увод на една книга, мутра, убиец, трафикант, безброй срещи със задколисните олигарси на България!Огнян Стоичков юристМаги Ташева ядрен физикСтанилов професор историкНотев юристКакво имаше Борисов, той дори нямаше партия и хора около себе сиПосле му назначиха една шайка комсомлци

89

Кратуните и Тиквата

преди 9 години

Волене знаеш ли защо не си на власт?Защото в България има твърде много *** и калпави и малоценни същества,които заслужават съдбата в която се намират.Има също и мафиоти които живеят в лукс благодарение на слабата воля безразличието и пасивността на народа. Ето защо не се получават нещата с тебе.Първо трябва да се разчисти този *** и да си получи заслуженото,нацията да узрее и едва тогава ще е достойна и съвместима да има такъв лидер като теб.Преди да се пълни един съд той се изпразва.

88

are_kulata

преди 9 години

Сидеров може и да лъже, когато казва, че може да одържави ЕРП-татаСидеров може да лъже,когато иска минимиална пенсия 500 леваСидеров може да лъже,златната концесия както работи за една въшка частна фирма, може и да работи за държаватаСидеров може и да лъже,когато казва,че трябва да сте достойни Българи, наследници на траките, стожери на древна ранна цивилизация,център тогава на ЕвропаНо,мили деца,бъдете сигурни,че Борисов е искрен га ви казва,че сте лош мат'рял и че не лъже,че ще вдига тока!

87

Суека

преди 9 години

Абе тоя БОЛЕН фес още ли е на свобода бре ? Най елитната политическа *** в България = БОЛЕН палачинката която сменя симфонията щом духне вятъря на промяната !

86

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 98 Колко си неграмотен погледни се малко теб граматика не научиха теб те няма въобще Турците по грамерно пишат.

85

Шизофреника Волен

преди 9 години

Делото срещу Волен Сидеров ще стартира съвсем скоро за хулиганщината му и побоя, който нанесе на полицая. Цацаров си свърши работата като му поиска имунитета, сега остава и съда да си свърши работата и да затвори престъпника. Той не е за затвор, а за лудница, но няма да е зле да влезе в затвор и там да го лекуват.

84

Караджата

преди 9 години

Жалките БХК мустакати секретарки и Шоросови лакеи и други отказали се от българското си съзнание интернационални комплексаринеразбират, че омаскарявайки лоста на една идея, могат само да счупят лост, но и идеята!Националистическата доктрина на АТАКА, естествена логична и толкова близка до тъканите на държавата и нейните функции, ще бъде носена завинаги, без значение дали Сидеров го има или не!Късно майко-продавци, рано или късно ще си върнем ДЪРЖАВАТА!!!ЩЕ СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!Запомнете това!

83

55555

преди 9 години

А който е на Варадеро ?

82

Езоп

преди 9 години

До АнонименТи остави хотелите на Волен, да оставим дори Аудито за 700 000 лева и сметките за над 2 млрд евро в Ливански и Катарски банки на Борисов и неговия партньор Пеевски ака Василев.Това са линии за хората с плитко разбиране за нещата и липса виждане!Отговори на въпроса, който поставих!Дай да сбъслкаме програмите и идеологията на Борисов и Сидеров и да видим какво ще излезе!Един дебат между Сидеров Борисов Станишев и останалите би бил от голяма полза за обшеството!Уви,медиите недават

81

Анонимен

преди 9 години

Атака беше до тук, ББЦ ще ги замени. Бъдещето на Атака е да се слее с ДПС, за да оцелее.

80

Анонимен

преди 9 години

Волен винаги накрая е опозиционер, а през останалото време крепи властта, но като стане дума за оставка на правителството и гласува "за". Утре той ще има възможност за последно да гласува и вече няма да види никога парламент. Няма кой да го допусне вече, ще види тоягата и бой, ще го бие всеки, който го срещне по улицата.

79

Анонимен

преди 9 години

Мараба,Сидеров аркадаш след изборите обещаваш ли учебници по майчин език на турците?

78

Езоп

преди 9 години

Волен макар, че храни много ЕС-а ще излезе най-европеец от всички ви!Само в България ЕРП-тата са собственост на чужди фирми!Вижте как е в Европа, Зеландия и Канада, там работещите сектори и естествени монополи са ДЪРЖАВНИ!Набийте си го някак си в тиквите!Така, че освен ако не сте съшите тези олигарси и платени ***, които ни грабят всеки ден, по-добре се замислете, кой болен, кой здрав !!

77

Анонимен

преди 9 години

И този съвсем се издуха!

76

Анонимен

преди 9 години

Клоунът Волен отново изпълзя.Поне хората разбраха къв е-КЛОУН/на путинска заплата/