115

Анонимен

преди 9 години

ТОЯ МОЖЕШЕ ДА Е ПРЕМИЕР,ЦАР,КВОТ СИ ПОЖЕЛАЕ,МОЖЕШЕ НАРОДА ДА ГО ПАЗИ СЪС ЖИВА ВЕРИГА,МОЖЕШЕ ДА КАЖЕ АТАКА И ДА СЕ МРЕ ЗА НЕГО,МОЖЕШЕ,НО СЕ ПРОДАДЕ,ПО ГОЛЯМ ОРАТУР ОТ НЕГО НЯМА,СИЛЕН Е,ЕЗЪК

114

123

преди 9 години

Сидер Ага, време и ти да кажеш сбогом на тоя парламент

113

Българин

преди 9 години

Предателче долно. Не знам кой кого ще докопа, но гледай да не съм аз теб. Нали знаеш колко те обичам?

112

Анонимен

преди 9 години

Тоя ли *** ще влиза? От кога чакаш бе турчин? Кой даде гласа на Доган, кой гласува всички заеми, КОЙ ПРОДАЖНО!!!!!

111

krass

преди 9 години

Благодарение на тоя изпитах най големия срам и унижение , че съм българин. Тоя показа най долната страна на българина,благодарение на вота на най изпадналите *** на българия. Няма как да му го простя. Ще го докопам и ще го троша!Да не споменавам, че пак заради него държавата е скапана.

110

Анонимен

преди 9 години

Volen e, nai hitriq i lakom politik! Za pari i maika si shte prodade! Tip Pop Krastio!

109

Анонимен

преди 9 години

Интересно определение.

108

Анонимен

преди 9 години

***!

107

FordMotorCompany

преди 9 години

В АТАКА е истината. Всички останали вече сме ги гледали поне по два пъти, а някои и по четири. Срамота, ако отново върнете някои от тях отново на власт. Опичайте си акъла преди изборите.

106

Kuncho

преди 9 години

Я тоя изпълзял от под масата:)

105

Анонимен

преди 9 години

Boiko premier!

104

andros

преди 9 години

Дълго време я чакал. Хах - абе чоджум, сидероглу, нали ти ги крепеше на власт бе . Прецака се жестоко :) Кеф ми е как се гърчиш сега

103

144

преди 9 години

за разлика от ибрика,борисов не само ЩЕ влезе в парламента,но и ще има мнозинство и то БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС.ако не го осъзнаваш,значи си гола вода.и още нещо,всеки нормален политик предпочита да работи с политици а не с доказани крадци и престъпници.едва ли ме разбра.питай сайдера за превод,но вероятно ще му е неудобен превода.***.

102

krass

преди 9 години

Е,болене както и да го извърташ, главата ти ще я режат. Помниш ли как се перчеше насред София миналата година по това време. Лично ще ти строша кокалите.

101

Атакист

преди 9 години

Герберасите са озлобени защото сами разбраха колко са *** чрез лидера си в който вярваха толкова сляпо. Какво остави след себе си Тиквата-един тон сладки усукани приказки и нищо друго. И не стига това ами има и толкова *** сред тях че още му вярват. Да не споменавам че той е повече човек на Ердоган в България от Доган. Затова Ердоганът предпочита да работи с него а не с Доган. Ама това го казвам на умните, а не на герберасите.

100

Ъ 139

преди 9 години

опааа,някой си изпусна нервичкитееее.що така бе миме?осъзна,че каузата на ибрика се разпадна ли?бавно стопляш ибрикчийче.България над всичко IYI

99

Анонимен

преди 9 години

След като Волен избра еднолично този *** за премиер и го подкрепя в безобразията му цяла година, има наглостта да ми се изказва, че дълго бил чакал тази оставка.... Пфу! Ега ти беловласия ***!

98

Анонимен

преди 9 години

Наркомана ги подкрепя цяла година, сега им чакал оставката... Не на мене тия, долен .

97

от 128

преди 9 години

и хиляда минуса да сложите,все тая.атака имаше добри идеи и мнооого калпави/продажни/изпълнители.а сега се оплачете на хвъркатия,че НЕМА парламент за вас,да видите,колко весело ще ви се изсмее.просто не ставате за никакъв *** даже.минус два гласа от мен и жена ми.

96

Анонимен

преди 9 години

В заключение клетници, мога да кажа, че *** отдолу спря да коментира и статията и Сидеров и се поддаде на бяса, от който е болен, цинични обиди и хули без смисъл по атакисти и защитници на туй що е национално и Българско!Това значи едно, те са наранени и ядосани, защото видяха истината!А, тя братя, много реже, много боли от нея!Нека я стоварим върху таз мракобесна българфобска ***, тя да скимти и накрая да умре безславно и жалко!Лека нощ, с нами Бог, Господи прости, както ние прощаваме