15

до номер 7

преди 9 години

До сухата истинаИ аз искам такива тъпугери като теб да не са се раждали или поне да не са българи, ама кво да правим.*** като теб винаги ще има и следователно еничери като белокосото психо на снимката винаги ще ви яхат и еб*т.Но тъжното е за теб де, щото съм сигурен, че си беден и грозен, най-вероятно безработен.С една дума - атакист.

14

Анонимен

преди 9 години

На кой говориш педро?

13

иван

преди 9 години

Този самовлюбен паун отново се опитва да да манипулра,,ще дойде колонионално правителство,,!Ами ти като имаше златно пръстче и крепеше правителството с онова копченце,защо не прокара твоите идеи за европейски заплати и пенсии!?Е всички знаят-за твоето собствено благополучие!И то добре!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Бъмзи как си след всичко

11

Анонимен

преди 9 години

Аз съм д-р Иванов от Карлуково и търся избягал беловласт пациент.

10

Историк

преди 9 години

Какво двуличие Сидеров, направо сте за книгата на Гинес.От кога чакаш оставката, от когато гласува със златният пръст за това правителство.Или от 5те вота на недоверие които не подкрепи.Или от когато се криеше по масата и размахваше показно пищова пред хилядите искащи оставка на това правителство.Сега като гласуваш за оставката, късопаметният народ ще забрави всичките ти маймунджолъци и пак ще гласува за тебе, патриота подържащ ДПС на власт.Ходи се скрий някъде и си пуши пурите за по 300лв.

9

Мартин

преди 9 години

Сидеров е прав ! Вие докато го плюете незнайно защо ....батко ви Бойо си прави съглашенията с Доган ......а вие пак ще ревете там където не трябва ! .....*** !

8

Сбогом Сидер Ага!

преди 9 години

О, чакаш я дълго оставката на Орешарски след като го качи на власт. Честито, ти отпадаш не само от следващия парламент, а завинаги.

7

бългaрскa поговоркa

преди 9 години

По добре във водите нa кубa, отколкото в кръвтa нa пaлестинци в Изрaел!

6

сухата истина

преди 9 години

Аз искам партия Атака да е начело на държавата!

5

Анонимен

преди 9 години

Едно е сигурно и то е, че 4 % няма да ги минат тези хубавци :))

4

Hacho

преди 9 години

Ако не е в София, поне е в България. Като секна кредитната линия, в т.ч. и от КТБ(40 хил.лв.), най много да са на нашето море. Щото Варадеро е скъп курорт.

3

Анонимен

преди 9 години

Хер Сидеров, Вие сте един лъжец.

2

до бъмзи

преди 9 години

Гузна съвест.Продадох моя завиждам на Твоя.Ще се учиш още доста каквое нация.

1

vanko84

преди 9 години

*** защо ще гласувате пак за партии оглавявали изпълнителната власт,не разбрахте че 25 години само това правите и все сте си бедни *** ли сте прости ли какви сте не знамлумпенисмърт за продажните *** смърт и за дпс,герб,бсп,рб.костовци,бойико тикви,станишевци,доганявци,местанкиизгнание за теянякой да ме опровергае с факти ако може ,не да разтяга локуми само