71

КАКВИ НАЦИОНАЛИСТИ,

преди 10 години

.....ДА ОБЛИЗВАШ *** НА *** И ДА ПСУВАШ СОБСТВЕНИТЕ СИ СЪНАРОДНИЦИ , КОИТО СА ТИ КРЪВНИ БРАТЯ С ДРУГА ВЯРА ----СИ Е ЧИСТО ПРЕДАТЕЛСТВО И ПЪЛНО ДУПЕДАВСТВО!ТИЯ ЧЕРВЕНИ РУСКИ *** --НЕМАТ НИТО РОД , НИТО РОДИНА!ПОКЛОН ПРЕД ИЗЛЪГАНИТЕ НАДЕЖДИ НА АПРИЛЦИ И ТЕХНИТЕ ЖЕРТВИ!!!!!!!СМЪРТ НА ЛЪЖЛИВИТЕ ВОЖДОВЕ И ПАТРИОТИ!!!!!

70

илко

преди 10 години

До АТАКИСТВолен е долна ***, в момента отново сме османска империя благодарение и единствено на курвенската му натура!

69

Анонимен

преди 10 години

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

68

АТАКИСТ

преди 10 години

до 97БГ ***, Волен даде с гласа си кворум за заседание за да се състави правителство. След това не е подкрепил избора за състава на това равителство от *** и ***. И не подкрепя и решенията до ден днешен на това правителство и гласува ИМЕННО въздържал се, както в деня за избор на правителство, така и досега.Няма такъв простоват *** в целия сайт като теб. Убедих се!

67

АТАКИСТ

преди 10 години

до 91Най- ми става драго да наритам някой фес като теб в кухата рязана чутура след като ми каже и иска да ме убеди, че те - турците били братя с нас българите!

66

СТИГА ЛЪЖИ ,БЕ...

преди 10 години

Априлското въстание инспирирано от Русия и е организирано от Граф Игнатиев и неговия агент-Гаврил Хлътев/Бенковски/РУСИЯ НАГЛО СЕ ПОДИГРА С ЧУВСТВАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И МЕЧТАТА МУ ЗА СВОБОДА, КАТО ПРЕДИЗВИКА ЖЕРТВИ И РАЗРУШЕНИЯ ЗА ДА ЗАВЛАДЕЕ БЪЛГАРИЯ /всъщност/КОЙ ВОЙВОДА ЗАБЛУЖДАВА ХОРАТА И ГИ КАРА ДА ВОЮВАТ СЪС ВЕКОВНА ИМПЕРИЯ СЪС ДЪРВЕНИ ТОПОВЕ И ВИЛИ И СЪРПОВЕ ?!САМИЯ БЕНКОВСКИ Е НОСЕЛ УИНЧЕСТЪР-ПУШКА И САБЯ ИЗКОВОНО СЪС ЗЛАТНИ РУСКИ РУБЛИ!ГОРКО НА БЪЛГАРИЯ СЪС ТАКИВА ЛЪЖЛИВИ ВОЖДОВЕ

65

панагюрец

преди 10 години

млъкнете занемейте-сведете глави .Поклонете се на панагюрци и копривщенци

64

АТАКИСТ

преди 10 години

до 90БГ, Български ***, нека те светна, че на първо място преди изборите, Волен заяви,че никога не би подкрепил отново ГЕРБ. Това много ясно го заяви и в предизборните си кампании- че на първо място е никога да не подкрепи ГЕРБ, а чак след това да не подкрепи и ДПС и БСП. Понеже не му остана избор след изборните резултати се наложи да даде кворум с гласа си за съставяне на правителство между *** и ***, като нарита Тиквата в ъгъла. Нямаше друга алтернатива. Понял, ***?!

63

Ало , Ибриков...

преди 10 години

НАЩИТЕ БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ НЕ ХОДЯТ ДА ЛИЖАТ *** НА РУСКИЯ *** И ЕДОГАН!НИТО ПЪК ТУРЦИЯ ИСКАДА ПРАВИ от БЪЛГАРИЯ 16-ти САНДЖАК!УВАЖАВАЙ КРЪВНИТЕ СИ БРАТЯ !ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ: ...и твоята кръв не е много чиста след 500-години султанска власт..питай баба си, ако не верваш!

62

Kris

преди 10 години

Чудя се на някои хора откъде имат такава агресия,злоба и ирония в коментарите си.Както винаги съм си мислел,е,че ако не ти харесва в дадена страна,то може винаги да я смениш - важи с пълна сила за всички тУрци и руснаци,които имат претенций за нещо тук...все още! Иначе поклон пред всички участвали в това възтание и загубили живота си,,те са от малкото умрели свободни, и пред всички Българи с будно съзнание - както преди,така и днес.

61

АТАКИСТ

преди 10 години

до 83Боклук, само един факт- Тиквата ОТКРАДНА депутати на Сидеров в предишния парламент и се опита да го изхвърли от парламента чрез недостатъчен брой депутати в НС. Трябваше му само още един да подкупи с месечна заплата 17000 евро, но не успя. И ти искаш Сидеров да подкрепи същият този човек ли пак???? Кой нормален човек ще го направи бе, ***?

60

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

з-часа след Събранието в Оборище , пашата в Пловдив е знаел датата и часа на избухване на Априлското въстания!Той , който му е докладвал--СЪЩО Е ИМАЛ ВТОРА РОДИНА , ПО СЪРЦЕ..ха,,ха,хаааааааааМАЙ ЗАТОВА ВСИЧКИ ДУПЕДАВЦИ ---СА РОДЕНИ "ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ"

59

АТАКИСТ

преди 10 години

до БГ ***, нашите турци не усещат Турция като втора Родина, а направо си я имат за единствена Родина и мечтаят един ден тук да стане турско. Живял съм достатъчно сред бг турци за да им знам манталитета до основи. Понял, мизерен ***?

58

АТАКИСТ

преди 10 години

до 78Кое е предателство, бе *** проста? Това че имам симпатии към Русия???*** и *** умрял смешен!

57

АТАКИСТ

преди 10 години

до 78Бг, ще призная , че третата ми Родина е Турция в момента, когато ми кажеш, че съм *** на Доган, преди да ти отрежа главата!

56

Анонимен

преди 10 години

Поклон пред паметта на загиналите за свободата ни!!! Вдигали сме бунтове на всеки 30 години, жестоко потушавани с реки от кръв. Априлското въстание е първото, получило международен отзвук. Сега завладяват земите ни, като ги изкупуват , вкарват свои банки, обират парите ни, мърсят душите ни като ни обясняват, какви мизерници сме и колко възвишен е исляма и качествени последователите му!!! Събудете се, отворете си очите, защитавайте се или изчезнете като народ!!!

55

анонимен

преди 10 години

бЪЛГАРИЯ е била освободен от турско робство....хахахаах че сега кой дърпа конците в бг? пак турци хахаххах смешници

54

анонимен

преди 10 години

Е, след 580 години робство май е било крайно време *** някоя пушка. Добре, че бяха руснаците, че да спасят българите от турско робство, ами ако не бяха те, какво си мислиохте, че сега ще е в бг. Много ми е странно как е възможно след 580 години робство да сте допуснали турска партия в парламента..хахах ама то никъде го няма това по света, освен в БГ. Българите са най мазните гладни кучета на света, дори не заслужават да имат държава, вие сте едно гладно мръсно племе.

53

Анонимен

преди 10 години

Въстание подготвено за 2 месеца и потушено за един месец, егати въстанието, а както вика Проф. Д.И.Н. Илия Тодев когато не си готов за да умреш не правиш въстание, а с ракия на масата въстание не може да има, добре че братушките са дошли че щяхме да сме турска епархия в момента!

52

АТАКИСТ

преди 10 години

до БГ 73-ти!Явно пилешкият ти мозък не може да осмисли написаното от мен.Не съм казал, че ИМАМ втора Родина, а че УСЕЩАМ Русия като втора Родина. Има огромна разлика между двете понятия, кух ***!