51

Анонимен

преди 10 години

до 68Жалко че го няма лагера в Белене сега с прасетата си.Тия прасета нямаше да останат гладни в днешно време- толкова много човешки *** във властта и парламента би бил вечерното им меню.

50

Анонимен

преди 10 години

до 58През соца у нас я ми кажи къде в света е имало айфон и таблет, че аз нещо съм изостанал с развитието на техниката по онова време!

49

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 58Не бяха изобретени!Явно обаче ти не си спомняш соца,защото си твърде млад!

48

Българин-Европеец

преди 10 години

Трябва да е ясно едно Българския Народ не е искал чрез терористи да се погазва Закона който с Ферман е бил оформен като такъв.Но бандите на Каблешков-Бенковски подлагат на явна смърт Хората от Българския етнос с което ясно показват че тях ги интересува единствено парите от Русия(както сега Сидеров е същия бандит като по горните)чрез които средства да си купят имоти и къщи в Русия която иска чрез война да завладее страна която законно живее в мир и прогрес 5 века с различни етнически групи!

47

Българин

преди 10 години

Гнус ме е от вас дето плюете. Нима башите праотци това са искали от вас - да сте против България ?Ама това им дай на днешната младеж-марихуана и гаври с миналото ни и подигравки къде уместни-къде неприемливи заради гавра с отзите им.Просто жалки родоотстъпници с мечта да заминат за чужбина и от гняв,че не могат да сбъднат тази своя "мечта" да заминат псуват родителите си и техните предци.***.Ако напсувам майка ви ще ме кълнете,ама като вие самите проклинате нейните родители-може.Без род сте

46

до 58

преди 10 години

И в Русия няма сега айфони да ти кажа. Още са на домашна шайба.

45

Анонимен

преди 10 години

до 55Те щото Руснаците не са в Нато и ЕС, затова карат масово аудита, беемвета и мерцедеси?***!

44

Българин

преди 10 години

До Българин-ЕвропеецНе разсъждавай по теми, които не ти се отдават "европеецо".

43

mihail

преди 10 години

Otiwam da praznowam praznika.Деня още в началото ,.По телевизиите нада ли ще пуснат някои филм на тази тема.Земетресение четох е имало в българия а дано 7-8 степен някъде около анкара.

42

Анонимен

преди 10 години

до 46Стефчо Стамболов е бил най-големият ибрикчийски *** на запада! Тоя не го споменавай, че си смешен!

41

Йово

преди 10 години

Априлското въстание е било потушено с масови от Османските войски(но сега това не го наричат геноцид а 2-*** убити по време на възродителния процес и ДПС орева наията) убийства. Две години по късно Русия освобождава България със Санстефанския мирен договор. няколко месеца нашите сегашни нови приятели Франция, Германия, Австрия и Великобритания разпокъсват България с Берлинския конгрес. Западни мекерета и сега отричат ФАКТА ЧЕ НЕ КАТОЛИЦИТЕ ОТ САЩ И ЕС СА ОСВОБОДИЛИ БЪЛГАРИЯ А ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ.

40

До 42

преди 10 години

Ти съвпадаш към тия 50 къмшика на 44 коментар !

39

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 10 години

"Макар и незавършило с военен успех, постига друга своя основна цел - политическата. Априлското въстание намира силен отзвук в Западна Европа и Русия."И онези от запада като се втурнаха да ни освобождават и помагат, та чак пушек се вдигна!Даже сега мисля, че Руснаците са виновни! Запада искаше да ни освободи, но Русия ги изпревари и така подло ни се подмаза, че Англия прати войски срещу Русия, за да спрат войната за освобождение!137 години по-късно искат да изменят историята...

38

Г.Г.Х. (Г.Б.)

преди 10 години

Не знам какъв човек трябва да си (освен мюсюлманин) за да кажеш нещо против Русия ....камоли за онова време .......такъв индивид заслужава 50 удара с къмшик на голо на площада !

37

mihail

преди 10 години

Що ме триете комента ,*** и турците се от временното положение в държавата. ЗА тях тук е раи могат да си правят каквото искат.

36

Българин-Европеец

преди 10 години

Това са били терористи като руската гмеж сега в Крим.Още тогава Европа осъжда терористите Каблешков и Бенковски които са олицетворение на погазване на Закона за който Европейските ни Български Политици ясно осъдиха.Черен ден за България относно днешния ден и Правовата Страна!

35

ТОЙ КАЗА:

преди 10 години

137 години от руско-турската война за България!И само след 137 години, ние сме от страна на западняците, членуваме в НАТО, дори се обявихме за санкции срещу Русия... Неблагодарни сме! Срам ме е!

34

Анонимен

преди 10 години

Едно събитие поне от което да не се срамуваме. След 500г. ако някой ни плати може пак да го направим:)))

33

Мартин

преди 10 години

Когато Русия е дошла , цяла България е ликувала и е благодарила на господ .......а сега затлъстели очилатковци пъпчасали седнали пред компютрите и много начетени вече много компетентни по всички въпроси ......смешници и комплексари грозновати !

32

Анонимен

преди 10 години

Честита годишнина на Всички Българи.