131

морски

преди 9 години

Слава на Русия,на руския войник и на руския героичен народ че ни е освободил от омразното ТУРСКО РОБСТВО,от мрака и изолацията от останалия свят!!!

130

за 198, а стига бе

преди 9 години

Престанете да цитирате фалшификатът "писмо на Левски"!!! Няма нищо написано от Левски с такъв текст!!! ОСВОБОДИЛА НИ Е РУСИЯ, НЕ ТУРЦИЯ, НЕ САЩ, НЕ НАТО! Имаме обща култура, писменост, езиците ни са от една езикова група, вярата, традициите... Как ли пък не, тепърва ще се отказвам от себе си за нечия чужда материална изгода!

129

Анонимен

преди 9 години

Подаренете свобода ---винаги е още по-страшно робство...!НЯМА "ПОДАРЕНА СВОБОДА"---САМО ТАКА..... СЕ НАРИЧА "НОВОТО РУСКО РОБСТВО"!

128

А, СТИГА ,БЕ....

преди 9 години

В ЦЯЛАТА "ОСВОБОДИТЕЛНА РУСКА ВОЙСКА" В ТАЯ ВОЙНА Е ИМАЛО ....САМО ДВЕ ЧЕТИ /по 100-човека/..ОПЪЛЧЕНЦИ!Още Левски го е казал:" КОЙТО ВИ ОСВОБОДИ --ТОЙ ЩЕ ВИ ПОРОБИ ОТНОВО"!ПОСЛЕ.... "ЛЕВСКИ НЕ БИЛ"--- ПРОРОК И СВЕТЕЦ.....?!!!АБСОЛЮТЕН ПРОРОК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

127

История на България

преди 9 години

История на България колко пъти бива пренаписана , коя История е вярна и истинска

126

БЪЛГАРИН-ПЕНСИОНЕР

преди 9 години

НИЕ НЕМАМЕ ПАРИ ЗА ДА СЪЩЕСТВУВАМЕ , ТИЯ ТРЪГНАЛИ ДЪРЖАВАТА ДА СПАСЯВАТ.ЗА КАКВО МИ Е ТАЯ ДЪРЖАВА ,КОЯТО ОГРАБВА ПОДАНИЦИТЕ СИ И ДАВА ПАРИТЕ ЗА ДЪРЖАВНА СУБСИДИИ НА РАЗНИ ИЗМЕКЯРСКИ ПАРТИИ -БЕЗ ХОРА!К*ТО ОТ "ХИПОДИЛ" ВЗИМА 500-ХИЛ.ЛВ.СУБСИДИЯ ...А АЗ ПРЕЖИВЯВАМ С 200лв./мес.НАЙ-ДОБРЕ Е СУЛТАНА ДА СИ СЕ ВЪРНЕ!!!!ТОВА НЕ Е НИКАКВА ДЪРЖАВА...А , СОЦ-***!500-ГОД. ПРИ СУЛТАНА ---НИЩО НЕ СА ПРЕД 50-Г КОМУНИЗЪМ!

125

Оногондур

преди 9 години

Ако може да ми уточните дали по стар или по нов стил трябва да отбелязваме събитията,че почнах да се обърквам.Обесването на Левски е по нов стил,Априлското Въстание е по стар,а Санстефанският договор е по нов.Въобще,пълна каша и липса на традиции,безидейност и безхаберие.

124

Анонимен

преди 9 години

Ха, странно! Националистите днес цял ден поздравяват Хитлер във Фейсбук. Как ли са пропуснали? Сигурно от любов към родината...

123

Kirdjaliec

преди 9 години

kakvo vistanie beeee..bilfarski teroristi ispozvan nevinniya narod pred turskite vlasti. a samite te se skrieli

122

Тихомир Томов

преди 9 години

Днес е и 125 години от рождението на добрия приятел на бългАРИЯ , Човека дал ни всички територии Адолф Нитлер ! Само колко ни липсва в тая *** политика ?

121

михаил

преди 9 години

Трагедия за цели градове е било потушаването на въстанието,вече не правят филми за това.Не актоално .Живея в такъв квартал работят работят .На последните избори едвам ни се размина да не турчин ,играят заено с ***.

120

страх от Путин

преди 9 години

За изтезанията , престъпленията на Руските Офицери по време на това манипулативно Освобождение нищо не пише , голям страх от Путин да не прати снайперистите в България

119

дo: манипулатор

преди 9 години

Абе ша ти дам аз едно освобождение манипулатор са манипулатор , Руснаците дошли да режат глави , били освободили , да ама ***

118

кокошки в двора

преди 9 години

Комшията изклал всички кокошки в двора щото нямало ко да яадат , те казали че имало клане (ама на кокошки)

117

********************

преди 9 години

коко рече , ади ва

116

mihail

преди 9 години

Цели родове са били изклани 1-на година не смял никои да ги погребе,за това в турция с малка буква има светли турци ,предимно заради българките

115

mihail

преди 9 години

доста жени и деца са били избити от турците при потушаване на въстанието .Още има раиони в България които помнят това.От турчин знам че са взимали българките в турция и си играели с тях казано на по мек език

114

Живковия МОДЕЛ

преди 9 години

Тодор Живков умря ама Тодор Живковия МОДЕЛ не

113

УМИШЛЕННО

преди 9 години

Не прилича много на Освобождение Руснаците нахлули и превзели България , колко изнасилвания и убийства има , ама не пише в История на България УМИШЛЕННО

112

Анонимен

преди 9 години

До ЕдинПоне днес се спри с гнусните си провокации. Във всеки един парламент след освобождението турците са били в Българския парламент, защото винаги са имали същите права като нас Българите и никой не ги е дискриминирал. Масово турците са били излъчвани от листата на БЗНС по онова време. Образовай се малко и поне да днешния свят ден спри да бъдеш тиква и да трупаш дивидент за селския бек от Банкя.