111

Дасикане рома

преди 10 години

Христис Воскресе! Ние празниваме Велик Ден а вие?Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.

110

eve1

преди 10 години

Поклон пред тези смели хора,тръгнали с примитивни оръжия да се борят срещу една от най-модерно въоръжените армии в света!

109

Един

преди 10 години

Какво освобождение, Парламента "ВИ" е пълен турци ве *** ***! Долни предатели!

108

ОDESSA

преди 10 години

Aтакисте, при нацистки режим не ***, или турчин ще намаже първи въжето. Волен е ***, библейския образ юда искариотски пред него е цвете. Поне върнал парите и се е обесил.

107

ER_Dr

преди 10 години

Резултатът от Цариградската конференция в мерена реч:"Че царят волята си яснояви в свещената Москваи през уста му едногласноРусия цяла хортувa:"Решил съм, каже, да избаваот робство братята ни днес това дългът ми повелява.Това го иска руска чест.Ще гледам с мирен начин азида стигна таз свещена цел,но не сполуча ли тогазище вдигна руския орел.В такъва случай се надея,че всяк от вас ще бъде пръвза таз великата идеяда жъртвува имот и кръв!"

106

АТАКИСТ

преди 10 години

Нека *** БГ зададе своя въпрос или да си прасне още един плюс!

105

АТАКИСТ

преди 10 години

Още по-драго ми става да гледам как *** БГ сам си праска плюсове на постовете си.Ще се разрева от смях!Толкова да си комплексиран- няма накъде!

104

АТАКИСТ

преди 10 години

Особено драго ми става да наблюдавам висшият модераторски професионализъм на тоя дето ме трие, а ответната страна е оставена с постовете си( в случая БГ-то) да се рее в безметежното пространство сам самичък с отговорите и въпросите си към моите изтрити постове.Фамозен професионализъм!

103

АТАКИСТ

преди 10 години

Кои са въпросите, бе кавал? Задавай ги най-после!!!

102

АТАКИСТ

преди 10 години

до 159я кажи как щяха Атака да имат повече проценти на евентуални предсрочни избори???? Та тези 7 % на Атака, как се увеличават за сметка на константния турски електорат от 11%? Викаш още 100 000 души щяха да гласуват за Атака на следващите избори, защото???? Поради Что?

101

АТАКИСТ

преди 10 години

до 155"Мразиш ГЕРБ- ДОБРЕ"! И след това да подкрепим ГЕРБ, като отидем пак на предсрочни избори?Добрееееее! Ще му кажа!Понякога се запитвам дали наистина човек може да е толкова *** или да се прави на такъв!

100

АТАКИСТ

преди 10 години

до 153Олигофренче БГ, Къде съм казвал, че Русия е моята втора Родина?Казах че Русия я чувствам като втора Родина. И с твоя пример с жените да ти го кажа: Аз имам само една жена, но на сърцето са ми всички бивши, защото ще ги обичам завинаги.Понял, кух *** папагал?

99

Анонимен

преди 10 години

ВЪСТАНИЕТО Е МИНАЛО!!!НИЕ ЖИВЕЕМ ДНЕС И ИСКАМЕ ДА ЯДЕМИ И ХРАНИМ ДЕЦАТА СИ ДНЕС!!"КУИ ,БЕНЕ --БЕНЕ ПАТРИЯ!"----"ТАМ КЪДЕТО ЖИВЕЯ ДОБРЕ--ТАМ МИ Е РОДИНАТА"!!!/лат .пог/САМО ДПС , ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!!!МИНАЛОТО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!ИНТЕРЕСУВА МЕ НАСТОЯЩЕТО --ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДПС в ЕП!

98

АТАКИСТ

преди 10 години

до 141Пу.ка майна проста, Сидеров не крепи ДПС, защото първо не е гласувал ЗА това правителство, а гласува ЗА кворум за заседание. А след което законите, които въвеждаха за приемане *** и *** Волен не ги приемаше, а гласуваше "Въздържал се".Понял, кълвач ***?

97

.

преди 10 години

А сега си спомнете *** от някоя чалга дупка ли започна това възстание или от църква , *** ,безроднби и безбожни.

96

Анонимен

преди 10 години

Шоуто е пълно тук с БГ и Атакиста...Браво пичове

95

АТАКИСТ

преди 10 години

до 138Бг ***, когато някой иска да те унищожи, както Тиквата се опита да го направи към Атака, дали можеш да му простиш? Или по-скоро въпросът е: Що за П.тка ще си, ако този човек пак го подкрепиш някога?!!!!Задай си този елементарен въпрос, като се поставиш на мястото на Сидеров и ми ела пак, нешастен *** *** умрял!

94

АТАКИСТ

преди 10 години

до 136Браво бе, БГ олигофренче! На Атака преди изборите й даваха едва 3 %, а накрая се оказа със 7%. Но даже и да съм най-големият оптимист за тази партия, знам , че 11-те % на ДПС няма как да се тушират от гласоподавателите на Атака, по обясними причини- изборното гласуване от Анадолските *** дошли да гласуват у нас е доста съществен фактор за определяне процентите. Искаш да ми кажеш, че Атака можеше да има повече проценти от ДПС и да съставим правителство с ***????Тъпан смешен!

93

Анонимен

преди 10 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДПС -ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ!ТУРЦИЯ Е ПАЗИЛА ЦЕЛОСТТА НА БЪЛГАРИЯ , ЦЕЛИ 5-ВЕКА!ЩЕ НИ ЗАПАЗИ И ДНЕС!САМО ДПС!

92

Анонимен

преди 10 години

Доган наистина е голям политик.Ще се убедите на изборите.