Снимка: БГНЕС

65-годишната поп икона Мадона има нов любовник - 28-годишният Аким Мориси, който е 37 години по-млад от нея.

Певицата бе забелязана в Портофино тази седмица. Тя започна да се среща с Аким почти веднага, след като се раздели с 30-годишния боксьор Джош Попър. А западните таблоиди разбраха кой е Аким.

Оказа се, че те се познават отдавна - още през 2022 г. Мадона и футболистът от ямайкски произход се снимаха заедно за списание Paper. Тази фотосесия беше наречена „Мадона - най-смелият подарък на това парти“. Певицата участва с амбициозни знаменитости, сред които Морис. След това обаче не са виждани заедно, докато Аким не публикува снимка с певицата през юли. Мадона също сподели кадрите.

Както изясниха журналисти, Аким е политолог по образование и докато учи в университета, той играе футбол за студентския отбор и също така е нападател на футболния клуб Oyster Bay United. Сега той активно пише блогове в Instagram, където разказва за живота си в Манхатън и Бруклин.

Междувременно журналистите откриха видео на бившата му приятелка Регън Райс. Тя публикува видеото в TikTok, което озаглави: „Ако гаджето ти, с което си ходила три години, сега излиза с Мадона“.

Самата Мадона напоследък смени няколко гаджета, като при всяко от тях имаше много голяма разлика във възрастта. И така, последният й мъж преди Аким беше Джош Попър, който тренираше децата й. Преди Джош Мадона излизаше с 23-годишния модел Андрю Дарнел, припомня БГНЕС.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase