11

анонимна до 10

преди 1 месец

Че кой й завижда? Аз не харесвам н*е*г*ри, ако ще и да са на 25. И съм с 20 години по-млада от Мадона. Нека си живее живота жената, важното е, че не й пука за ничие мнение. Аз на нея единствено й се възхищавам на силния характер, да успее да достигне тези висини и да се държи на върха толкова години без особени гласови или други данни.

10

Случаен минувач

преди 1 месец

Всяка жена се изчервява 4 пъти през живота си. За първи път се изчервява, когато й е за първи път. За втори път се изчервява, когато за първи път й платят. За трети път се изчервява, когато изневери за първи път. И за последен, четвърти път се изчервява, когато тя - трябва да плати за първи път, на по-млад мъж, за да й обърне внимание. Мадона вече се е изчервила и четирите пъти. Баба свалячка. Това, което й предстои, е стареене и смърт. Каквото предстои на всички ни. Няма какво да й завиждаме.

9

Анонимен

преди 1 месец

Мадона едвам пъплеше в Портофино. На живо и без филтрите тя е просто вече старица

8

Алекс

преди 1 месец

Мадона е доста богата.Млади и бедни мъже жадни за пари и слава с лопата да ги ринеш.Може да избира-20,30,40 годишни.Може да си го позволи,угажда си.

7

Анонимен

преди 1 месец

Черен човек прави всичко за долар! За долар, долар да дава бяла госпожа!

6

Сто

преди 1 месец

Когато лео *** под 25 ревете когато е мадона ла пъ на 25 е хубавж

5

G. I. Joe

преди 1 месец

Браво. Да му роди 10 деца.

4

Магелан

преди 1 месец

Шок и ужас на Бай Ганювските пуритани и дами и мъже обременени с предразсъдъци и балканска народопсихология че не можело да има по принцип такива големи разлики при една любовна връзка.Независимо кой в по голям или по малък,мъжа или жената..

3

Аз

преди 1 месец

Хаха, завиждайте, балканци-жалканци! Вие кой знае с какви вълци се борите хахаха

2

Анонимен

преди 1 месец

леле мале , тоя може да и е внук !

1

Анонимен

преди 1 месец

Вече е на 65 години, време й е да установи, че е мъж в женско тяло и да даде изявление, че е небинарна или както там се казва!