Снимка: Getty Images

Трент Александър-Арнолд и Айрис Лоу са се разделили.

25-годишният футболист на Ливърпул и 23-годишната моделка започнаха връзката си през април. Те бяха забелязани на няколко срещи заедно през пролетта, а и снимаха рекламна фотосесия заедно.
 
През юли пък звездите бяха заедно на романтична почивка в Барбадос. Но явно връзката им бързо се е изчерпала, те бяха заедно едва около 5 месеца.
 
Приятели на Айрис споделили на източник на "People", че тя вече не е с Трент. Моделката не възнамерявала да бъде футболна половинка. Но двамата са в приятелски отношения. 
 
"Трент и Айрис имаха наистина забавно лято заедно и нещата вървяха страхотно. Но животът скоро ще стане много зает и за двамата, имайки предвид, че графикът на Трент е пълен с футбол и Айрис, която има работа по цял свят. Те ходиха на почивка с неговото семейство през юли и те се разбираха толкова добре. Така че - въпреки че те вече не се срещат, Айрис и Трент определено ще останат приятели. Тя много го харесваше и обичаше да прекарват време заедно. Но Айрис е жена, отдадена на кариерата, и е фокусирана над собствения си успех. И да бъде приятелка или съпруга на футболист никога нямаше да бъде неин интерес", коментира още източникът.
 
Какво още издаде източникът за раздялата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase