Снимка: Instagram

Майка ми не ме е искала, но в момента, в който ме е докоснала, се е влюбила, разказа звездата

"Моята фамилия е изключение. Ние не се отъждествяваме с всички останали. Моят дядо е чист грък и вече оттам идва тази смеска. Не сме чак толкова чисти роми. В кръвта ни тече гръцка и турска кръв", това каза Азис в предаването "На фокус" по Нова телевиция

"45% съм гъркиня. 25% от произходът ми е европейски - Италия, Румъния", сподели от своя страна майката на Азис Гергина Василева.

"Аз знам какво ще покаже генетичният тест, ако си направя такъв. Турция ще покаже и Египет вероятно", каза Азис.

"Аз заключих портата на старостта с най-големите катинари. Нека всеки прави така. Една жена винаги да не спира да обича. Да не мрази и много да прощава. Красотата никога няма да си отиде от силната обич и любов", допълни майката на Азис.

"Тя ме научи на най-важното нещо. Никога не затваряй врати, никога не се карай с хората и прощавай. Утре този човек ще ти потрябва и ти ще си бил подвластен на моментна емоция и си дотук. Мига, в който аз сгреша или нещо кажа, винаги се извинявам. Бързо ми минава", допълни Азис.

"Майка ми не ме е искала в началото, но в момента, в който ме е докоснала, се е влюбила", разказа поп-фолк певецът.

"Той не беше искано дете, защото с мъжа ми не знаехме дали ще се оженим. Нашата фамилия, нашият род са други цигани. Различни от тази на баща му", каза майката на Азис.

"Аз до ден ден смятам, че любовта на майка ми и баща ми не беше приета. Просто генетично е заложено да не се харесват двата рода - цоцомани и кардараши. Заради любовта към мен те са преглътнали, но не са простили. Майка ми е най-близкият ми приятел", обясни певецът.

"Няма да споделям какво е това бебе от снимките, които споделям, но не е на приятелка бебето. Аз съм казал, моите деца са табу в медиите. Много обичам това бебе", каза Азис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase