32

ха ха

преди 1 година

Каквато и биография да си измисля този,вече не представлява никакъв интерес.Просто му мина времето.Напразно го натрапват някои телевизии.Буди само присмех.Не е нищо изключително какъвто си въобразява че е.Факт,че не можа да пробие никъде извън България дори на Балканите.Такива като него с лопата да ги ринеш.

31

Гъзис - моите гомна

преди 1 година

Са моите деца ! Раждам всеки ден рядко щастие от мен!

30

Гошо

преди 1 година

Не е толкова зле момчето. Тиквата лъже много повече от него. А може би Зузи е по-интелигентен от Бойчето. И в двата случая ЧАЛГА.

29

Мангала го е гнус от

преди 1 година

Ромите, включително и от него самия ! Еее, Ко съ нъпрая вааа ?.!.

28

Анонимен

преди 1 година

Нашите обратни разбиват на пух и прах стратегията на глобалистите за намаляване на населението.Даже по две деца имат.Другите да взимат пример.Пеканов каза,че има демографска криза.Действайте по въпроса хаха.Да са му живи и здрави децата на Азис и дано някое пее като него.

27

Анонимен

преди 1 година

КОИ БЕШЕ ТОЯ ?

26

Анонимен

преди 1 година

Какви глупости! ..иганите като се замогнат и образоват малко повече, започват да крият произхода си. Имал гръцка, турска кръв, европейска...Ами в Гърция, в Турция, а и в Ивропа има също много ***! Важното е да имаш амбиция и трудолюбие да се развиваш като личност. И достойнство и морал, независимо какъв си. Ако ще и марсианец да си. Така че, стига легенди и измислици.

25

Пфу!

преди 1 година

дoлeнпедираз!

24

Анонимен

преди 1 година

Наистина, има нещо гръцко в усмивката му, забелязах го отдавна. .

23

Анонимен

преди 1 година

я стига бе Васко Траянов от факултето,досрамя те ,че си ром ли ? -гръцки ром,турски ром,египтски ром ,хитър мн хитър ром и Нищо срамно няма в това !-жалък си

22

до писнало му

преди 1 година

Споко, бе, мъжки! Едно е сигурно - много или малко, но всички сме "извънземни" според Епоса на Гилгамеш! -)))

21

Писнало му от невежи

преди 1 година

За интересуващите се - аз съм 45% извънземно, 25% динозавър и 25% колибри. Останалите 5% процента са добри намерения :)

20

Анонимен

преди 1 година

След над Пет века Османско робство в Бг нито са останали "чисти" българи, нито пък славяни, днес българин е повече принадлежност към една култура, история, религия и традиции останали от едно далечно минало, отколкото "чист"етнос.

19

Анонимен

преди 1 година

Даскане Рома - изповядват християнството, Хорхане - исляма. Много рядко се смесват.

18

Писнало му от невежи

преди 1 година

"Моят дядо е чист грък" + майка му: ""45% съм гъркиня. 25% от произходът ми е европейски - Италия, Румъния"? Как стават тия сметки ве, хора, толкова ли не можете да смятате. Как може хем дядо му да е чист грък, хем майка му да е само 45% гъркиня... А останалите 5% до 50 какво е? Сметките настрана, цялото родословие звучи доста измислено

17

Анонимен

преди 1 година

Няколко Ромски Общества има в България. Най -известните ни местни Ромски Общества са Дасикане Рома и Хорахане рома , другите Ромски Общества идват по късно у нас. Азиз вероятно знае към коя Група ромско Общество попада?

16

Анонимен

преди 1 година

А по БТВ бяха поканили на Рождество Христово Йълдъз Ибрахимова.

15

Фен на поп фолка

преди 1 година

Азис е кралят на Поп фолка !Велик е!

14

Някой

преди 1 година

Пишеше, че са го канили в БТВ. Ако бях сценарист щях да го поканя със Софка и Гринго ако е излезнал от затвора и един поп за ексорсизъм хахахаха. Васко пак ще стане писклива Василка, а Софка ще брани Гринго то любов хахаха. Попа едва ли ще издържи до края на ексорсизма хахаха. И той ще го обърне на Жива да не бях, че и това видях хахаха ще поиска и на него ексорсизъм да правят хаха

13

Дин Дзън

преди 1 година

По брадата му личи, че дядо му е бил древен грък византиец.