Снимка: БГНЕС

Стана ясно кога ще излязат мемоарите на принц Хари.

Книгата ще бъде пусната на пазара на 10-и януари и официално ще носи името "SPARE", потвърдиха от издателството Penguin Random House.
 
Кралският автор Ричард Фицуилямс сподели, че мемоарите ще разтревожат много кралското семейство и дори самото заглавие на книгата е сензационно, според него.
 
Spare означава резервен.
 
"Това е сензационно заглавие и намеква, че писателят не е бил ценен или със сигурност, че той не се е чувствал в центъра на събитията. Като се има предвид, че в резюмето се говори за "сурова, непоколебима искреност, от двореца ще са много обезпокоени, особено като сега са първите месеци от царуването на крал Чарлз.", казва експертът пред "Mail Online".
 
Какво още разкри той четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 месеца

Червената коса на Хари идва и от страната на Даяна, и от страната на Чарлз - и двамата имат в рода си червенокоси. В лице Хари много прилича и на младия принц Филип, както Шарлот на прабаба си кралица Елицабет. А посредствения интелект го е наследил изцяло от майка си.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Като си профукаш всички възможности за печелене на пари, ти остава само да плюеш по семейството си. Като им отнемат всички титли след като излезе книгата не знам какво ще правят.

16

Мухаха

преди 3 месеца

Като е започнал да прави разкрития .... ами Кралското семейство и те да разкрият кой е биологичния баща на Хари и да се свършва с тая Трагедия . Оная кафЕвата като разбере че се е омъжила за син на коняр ще му сложи рога с първия срещнат в Калифорноя скитник и ще поиска развод