Снимка: БГНЕС

Зендая продължава да впечатлява с модните си избори. Младата актриса много пъти е доказвала, че е модна икона и задава тенденции.

Тя често се облича тематично - спрямо ролите във филмите, в които участва.
 
Например, през последните седмици тоалетите ѝ бяха на тенис тематика, заради новия филм, в който участва - "Challengers". Там тя влиза в ролята на треньор по тенис.
 
Сега звездата показа най-хитовата тенденция за пролетта. За гостуването си в предаването "Good Morning America" Зендая заложи на флорална рокля. Тя е в бяло, като по нея има изобразени жълти и лилави цветя, те са показани със зелените си листенца.
 
Роклята е с тънки презрамки и е сравнително дълга, но не чак до глезените. С обръч е, а интересното е, че по нея има изрисувани на ръка с боя зелени линии.
 
Актрисата е като истинска принцеса.
 
Знаем, че флоралните блузи и рокли са топ тенденция всяка пролет. Цветята са най-големият символ на пролетта, носят слънчево настроение, красиви са и тези дрехи изглеждат много свежо и модерно през сезона.
 
Освен това, Зендая показва, че е в крак и с друга тенденция - кокетната мода.
 
Още в началото на 2024 г. стана ясно, че хит са тоалети, аксесоари, чанти, обувки и маникюри с романтични и нежни мотиви - панделки, розетки, флорални елементи, сърца, набрани материи, воали, дантели и т.н.
 
Още по темата и кадри с роклята - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase