18

Анонимен

преди 1 година

Червената коса на Хари идва и от страната на Даяна, и от страната на Чарлз - и двамата имат в рода си червенокоси. В лице Хари много прилича и на младия принц Филип, както Шарлот на прабаба си кралица Елицабет. А посредствения интелект го е наследил изцяло от майка си.

17

Анонимен

преди 1 година

Като си профукаш всички възможности за печелене на пари, ти остава само да плюеш по семейството си. Като им отнемат всички титли след като излезе книгата не знам какво ще правят.

16

Мухаха

преди 1 година

Като е започнал да прави разкрития .... ами Кралското семейство и те да разкрият кой е биологичния баща на Хари и да се свършва с тая Трагедия . Оная кафЕвата като разбере че се е омъжила за син на коняр ще му сложи рога с първия срещнат в Калифорноя скитник и ще поиска развод

15

Анонимен

преди 1 година

Тоя вярно не е син на Чарлз... по-добре да внимава да не вземе да свърши като майка си.Кралицата вече я няма да го пази.

14

Анонимен

преди 1 година

Ей, не може и не може мрънкесата в кожата си да се побере, че е изпуснала да впримчи бъдещия крал, а нейният чех_льо беше дълбока резерва (защото вече и резерва не е - сами си го направиха). И уж не искаха публичност, искаха спокоен живот, сигурност - та затова напуснаха кралското семейство, пък не са престанали все около тях да се навъртат като хиени и да пробват да откраднат някой долар на гърба на кралицата, Чарлз, Уилям и Катрин, че и Даяна.

13

Офанзивен дефанзиф

преди 1 година

А аз се чудех, защо снощи не можах да спя добре! А то било, щото Хари щял да притесни кралското семейтво с тъпотиите си.. Той по-добре да гледа да не стане резервен за жена си - за престола е ясно, че е толкова дълбока резерва, че направо не е в списъка с играчите...

12

aZ-ът

преди 1 година

Тия , които имат време - разгледайте кралското семейство. Всякакви има - но не и червенокоси. Даяна милата наистина си мислеше , че оная дето почина наскоро, не е забелязала. Нито беше изпуснала, нито беше забравила бабата. Просто чакаше децата да пораснат малко ... Такива неща не се забравят. Не се и прощават.

11

Ааа,

преди 1 година

голямо разочарование, горещо се надявах се заглавието да е МАГАРЕТ.

10

Анонимен

преди 1 година

До aZ-ът Ами ти мш кажи за децата на Путин от кабаева. Или другите му любовници - студентки и т.н. А любовниците на Шойгу, Лавров, песков или тях ги няма. И после говори за цензурата на запад и в Русия. Малко нагло е твоето изказване. И защо Путин се разведе...

9

Хари Потър

преди 1 година

шокира с нови подправки автобиографията си загледнелите си фенове

8

Онази хитруша ...

преди 1 година

Меги го е научила как да подлуди августейшата си рода. Предполага се, че за да го озаптят, ще дадат някакви бонуси на него или на други членове на семейството му.

7

aZ-ът

преди 1 година

Евала на колегите, които са отбелязали - не е редно да използва тва име. Резервата е детето на Уилям, после сестричето, после третото му... И едва тогава е тоя. Т.е. той е наистина резерва на резервата на резервата на резервата.

6

aZ-ът

преди 1 година

Ами той си беше именно това. Тъжната истина е, че от Средновековието, царете правят повече деца в случай, че нещо стане с голямото. Той сега ли го разбра? А иначе ми е интересно, кога либераслъка ще повдигне темите табу ? Защо Мартин Лутър Кинг е обичал малки момиченца. Ама МНОГО малки. Или защо Хариту никак не прилича на брат си и баща си, а ужасно много прилича на приятел на Даянчето от детството й... Ми такива ми ти работи. А после либераслъкс реве, че в Русия имало било цензура. Ти да видиш.

5

Щерю

преди 1 година

Резервен - понеже са разбрали, че е син на Даяна, но не от Чарлз...

4

Хахаха

преди 1 година

Принц Хари е един завистлив комплексиран ***, който не може да преглътне, че брат му ще стане крал, а той не.

3

Анонимен

преди 1 година

По-изеестен, че е мъж на жена си ....и мyлю на Kuфлaта!

2

Анонимен

преди 1 година

естествено че е резервен какъв иска да е, все някой трябва да е на трона. техния крал не е просто човек а е цяла институция която не трябва да спира да събира данъци (наем от имотите си) ако един си замине следващия заема мястото му и става лице на тази институция и така докато не се случи революция за да ги измете като във франция

1

Анонимен

преди 1 година

Хич не е резерва, а резерва на резервата!