Снимка: БГНЕС

Появиха се слухове, че мемоарите на принц Хари може да излязат чак през 2023 г.

А причината е, че книгата е пълна с много шокиращи разкрития и Хари не знае как се чувства относно това те да бъдат наистина публикувани.
 
Според източници на "Page Six", мемоарите е трябвало да излязат преди празниците тази зима, когато има най-много продажби. Но фактът, че все още не могат да се правят предварителни поръчки на книгата в Amazon или някъде другаде, означава, че не се знае дали тя ще бъде пусната на пазара тогава.
 
"Чух, че Хари има някои разкрития в книгата, за които обсъжда дали да ги включи или не. Така че това отлагане не е изненада, ако той има нужда от повече време да работи над книгата", казва друг източник.
 
Още по темата вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 7 месеца

Пр_ост като майка си. Тя поне беше състрадателен човек и успяваше да вдъхновява масите. Тоя и това не може. Жалко за кралицата - толкова достойна и уважавана в целия свят през целия си живот, а към края му да получава удари в гърба от най-любимия си внук. И за какво - за пари, че прос_такеса Мрънкал да може да си купува парцалки.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Принципно ми е все тая

9

Светлина в Тунела

преди 7 месеца

Явно наддаването за "мрръсните тайни", гнусните слухове и измишльотините на Рижия е започнало. Сигурно вече е направил оферта на баба си кое "разкритие" колко струва за да не бъде публикувано в книгата ..... Харко да внимава, че ако много се полакоми баба може да изпрати някого от службите да огледа за подходящи тунели ......