11

Анонимен

преди 1 година

Пр_ост като майка си. Тя поне беше състрадателен човек и успяваше да вдъхновява масите. Тоя и това не може. Жалко за кралицата - толкова достойна и уважавана в целия свят през целия си живот, а към края му да получава удари в гърба от най-любимия си внук. И за какво - за пари, че прос_такеса Мрънкал да може да си купува парцалки.

10

Анонимен

преди 1 година

Принципно ми е все тая

9

Светлина в Тунела

преди 1 година

Явно наддаването за "мрръсните тайни", гнусните слухове и измишльотините на Рижия е започнало. Сигурно вече е направил оферта на баба си кое "разкритие" колко струва за да не бъде публикувано в книгата ..... Харко да внимава, че ако много се полакоми баба може да изпрати някого от службите да огледа за подходящи тунели ......

8

Хахаха

преди 1 година

Принц Хари иска да изкяри пари от мръсните тайни на семейството си, подъл номер.

7

Bai Van

преди 1 година

Всяко книга се нуждае от някакъв маркетинг.А маркетинга както се знае цели повече продажби на по високи цени на повече хора за по дълго време и др подобни допълнителни дейности по рекламирането.Така че господин маркетинга просто си работи по изпълнението на плана по финансовия поток.

6

Анонимен

преди 1 година

Няма лоша реклама когато ги пусне в продажба ще изкупят като топъл хляб.

5

Вдига се пушилка

преди 1 година

около тази бъдеща книга, за да се разпалва интересът на масовия читател.Накрая ще се появи някакво произведение в голям тираж,който ще се разграби и ще има голям финансов приход.Но ще се окаже, че книгата не съдържа никакви шокиращи разкрития или пикантерии.Възможен е и друг ход - малък тираж, който ще се изчерпа още в деня на появата си на пазара и така ще се предизвика нова поръчка в огромен тираж, предварително спазарен да се продаде на едро.След това търговците да се чудят как да го пласират

4

Анонимен

преди 1 година

Не, че не знае, ама го е страх, че баба окончателно и безвъзвратно ще го зачеркне от завещанието.Докато баба е жива, мемоари няма да видим.

3

Анонимен

преди 1 година

А аз си мислех, че мемоари се пишат, когато вече си на преклонна възраст, преживял си много, натрупал си мъдрост, някакви знания за живота, преживял си интересни времена и има какво да споделиш. А тоя за какво ще ми пише? 2/3-ти от живота му са пиянски партита и безпаметни запои и оргии. Това на кой ще е интересно в днешно време?

2

Изнудват бабето

преди 1 година

Тези сега ще изнудват бабичката с мемоарите за пари. Няма такива ***. Нали решиха да стават самостоятелни в Щатите?! Ама там никой не ги чакал да им дава на тепсия. Изненада.

1

Анонимен

преди 1 година

Глупчо, глупчо...