Снимка: БГНЕС

Джони Деп може отново да съди Амбър Хърд след последното ѝ интервю, предполага правен експерт.

Актрисата каза, че тя и бившият ѝ мъж са се държали ужасно един с друг по време на "токсичната" си връзка, признавайки, че е направила "много грешки - но винаги е казвала истината".

Хърд заяви, че ще държи на показанията си, които даде във съда във Феърфакс, Вирджиния, до последния си дъх. Въпреки че съдебните заседатели отсъдиха в полза на Деп - те заключиха, че твърденията й, че е жертва на домашно насилие, са клевета, съобщава "Sky news".

Това става ясно от първото интервю, дадено от Хърд, пред журналистката Савана Гътри от NBC News, след присъдата от 1 юни.

Първата половина на интервюто, бе излъчена във вторник и Хърд каза, че разбира защо съдебните заседатели са повярвали на Деп вместо нея, описвайки го като "обичан човек, когото хората чувстват, че познават". Тя също така каза, че е била представена като ненадеждната персона в случая.

Споделя, че се е държала нетипично за нея по време на брака им, и че съжалява. Но че не спестява истината. На целия този процес, на който някои гледаха като на съдебен цирк, тя коментира, че това е нормално за обикновените хора и тя на тяхно място също би се дразнила от такива холивудски досадници.

Попитана дали смята, че адвокатите на Деп са по-добри от нейните, Хърд каза, че адвокатите му си свършили добре работата, за да отклонят вниманието на журито от истинските проблеми.

На друго място в интервюто Хърд казва, че процесът я е накарал да се чувства "по-малко от човек".

Описвайки тълпите от фенове на Деп, наредени пред входа на съда във Вирджиния, Хърд каза: "Всеки ден минавах през три, четири, понякога шест квартала, градски квартали, заобиколени от хора, които държаха плакати с надписи: "изгори вещицата", "смърт за Амбър", предава UNILAD.

Още по темата
"След три седмици и половина излязох на свидетелската скамейка и видях само една пълна съдебна зала с фенове на Капитан Джак Спароу, които се изказваха гласно."

Говорител на Хърд заяви, че тя е участвала в интервюто, за да сподели своята гледна точка и да поправи дисбаланса в отразяването.

Деп и Хърд започнаха да се срещат, след като се запознаха на снимачната площадка на филма "Дневникът на рома" през 2011 г., а през 2015 г. се ожениха. През следващата година Хърд получи ограничителна заповед срещу Деп и през 2017 г. те финализираха развода си.

През 2020 г. Деп загуби дело за клевета, заведено срещу "The Sun", заради статия, в която беше наречен "насилник над жени".

Той отрича всички обвинения в злоупотреба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase