Снимка: БГНЕС

Дни след като загуби делото срещу Джони Деп, Амбър Хърд получи изненадващо предложение за брак... от непознат мъж в социалните мрежи. Мъж от Саудитска Арабия е изпратил гласово съобщение на 36-годишната актриса до личния ѝ профил в Instagram.

В него той обявява, че е решил да се ожени за нея, след като анализирал ситуацията, в която звездата от „Аквамен“ се намира след загубения съдебен процес.

Съобщението, което е записано на арабски език, стана хит в социалните мрежи. „Амбър, тъй като всички врати се затварят за теб, нямаш кой освен мен да се грижи за теб. Забелязах, че някои хора те мразят и тормозят, затова реших да се оженя за теб. Аллах да ни благослови и двамата. Ти си благословия, но хората не оценяват това. Аз съм по-добър от този старец“, казва мъжът, визирайки 59-годишния Джони Деп.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bee4andafter_kw 🇰🇼 (@bee4andafter_kw)

След като съобщението беше публикувано, феновете на Хърд се разделиха в мнението си дали то е „страхотен жест“, или по-скоро представлява „абсурд“.

„Удивително е, че един мъж от Саудитска Арабия иска да се ожени за Амбър Хърд, осъдена да изплати огромни щети на Джони Деп. Това не е нищо друго освен нанасяне на сол върху раните ѝ“, коментира един от потребителите. Друг пише: „Това е зловещо“.

Още по темата

Nа 1 юни съдът във Феърфакс (САЩ) оправда актьора от „Карибски пирати“ и реши, че Хърд му е нанесла морални щети с изказванията си в статия за Washington Post от 2018 г. В нея бившата съпруга на Джони Деп пишеше, че той е насилник и ѝ е посягал. Заседателите решиха Хърд да му изплати 15 милиона долара, но намериха вина и у него, осъждайки го да плати 2 млн. долара, пише Actualno.com.

По-късно Хърд заяви, че е твърдо решена да обжалва решението на съда, защото не можела да плати такава сума.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase