Снимка: БГНЕС/ЕПА
fallback

Продуцентите на новия трилър "Peter Five Eight" с участието на Кевин Спейси отговориха на новите обвинения срещу актьора в сексуално посегателство.

"Макар да е жалко, че засилената негативна преса съвпада със завръщането на Кевин на работа", се казва в изявлението, "това е очаквано. Има хора, които не желаят той да играе, но те са по-малко от феновете по целия свят, които очакват завръщането на екрана на артист, на когото са се наслаждавали в продължение на десетилетия."

Мистериозният трилър беше представен в Кан през изминалата седмица, съобщава "Холивуд Рипортър".

В четвъртък прокуратурата повдигна обвинения срещу Спейси за четири случая на сексуално посегателство срещу трима мъже. Мъжете са на възраст между 30 и 40 години, а предполагаемите инциденти датират от 2005 до 2013 г. Развитието на ситуацията е следствие от прегледа на доказателства, събрани от столичната полиция при предишното ѝ разследване на актьора.

Oще по темата
Спейси, двукратен носител на "Оскар", беше художествен ръководител на лондонския театър "Олд Вик" между 2004 и 2015 г. През 2017 г., когато се разраства движението #MeToo, за първи път публично са повдигнати обвинения срещу него в сексуално посегателство.

Той отпадна от главната роля в "Къща от карти" на Netflix, а ролята му във "Всичките пари на света" на Ридли Скот беше презаснета, като на мястото на актьора в нея влезе Кристофър Плъмър.

Филмът "Peter Five Eight" се разглеждаше като негово завръщане. Във филма Спейси е в ролята на Питър - харизматичен мъж, който се появява в малка планинска общност. Ребека Де Морни е в другата главна роля.

Спейси също така приключи снимките на документална драма за първия президент на Хърватия Франьо Туджман, филмирания разказ на Майкъл Хофман за среща в Италия между млад мъж и Гор Видал и на "Човекът, който рисуваше Бога", филм на Франко Неро за сляп мъж, несправедливо обвинен в посегателство над дете./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 година

Той Кевин баcи мъжагата и бияча, дето излезе... Мъже в разцвета на силите си не могли да му се опрат, та ги изнасилил. Да беше Долф Лундгрен или Ван Дам да обвинят, разбирам. Но никой не задава такива дребни въпросчета.

9

Света се обърка

преди 1 година

Добре де, на никой ли от съдебната система не му става подозрително като води такива съдебни дела за "изнасилвания" станали преди 20-30-40 години... никакви доказателства освен показанията на "жертвите" ... и и факта че "пострадалия" не е показвал/а признаци че нещо се е случвало преди толкова години, но СЕГА изпитва огрооомна емоционална травма която НИЩО ДРУГО ОСВЕН НЯКОЛКО МИЛИОНА ДОЛАРА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ не може да успокои ....... "изнасилвания" или бизнес за милиони долари ЛЕСНИ ПАРИ ?

8

Анонимен

преди 1 година

Чукал преди 50 г. , сега го казват. Лесни пари и слава.

fallback