10

Анонимен

преди 1 година

Той Кевин баcи мъжагата и бияча, дето излезе... Мъже в разцвета на силите си не могли да му се опрат, та ги изнасилил. Да беше Долф Лундгрен или Ван Дам да обвинят, разбирам. Но никой не задава такива дребни въпросчета.

9

Света се обърка

преди 1 година

Добре де, на никой ли от съдебната система не му става подозрително като води такива съдебни дела за "изнасилвания" станали преди 20-30-40 години... никакви доказателства освен показанията на "жертвите" ... и и факта че "пострадалия" не е показвал/а признаци че нещо се е случвало преди толкова години, но СЕГА изпитва огрооомна емоционална травма която НИЩО ДРУГО ОСВЕН НЯКОЛКО МИЛИОНА ДОЛАРА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ не може да успокои ....... "изнасилвания" или бизнес за милиони долари ЛЕСНИ ПАРИ ?

8

Анонимен

преди 1 година

Чукал преди 50 г. , сега го казват. Лесни пари и слава.

7

Анонимен

преди 1 година

Ония очилат педo-мърмот БилГей беше първа дружка с Епстиин и за него и още много *** тишина, та и бъркочи ни правят и ни затварят. Тоя продухал тръбите на няколко колеги на Кокорчо и го разнасят къде ли не :D

6

Анонимен

преди 1 година

То движението #MeToo, беше основно да источи още пари, едни дето се предлагали наред, виждаш ли ти като стигнело до там били викали НЕ, и то основно бяха разни артистки за които ни е ясно как точно са пробили в предвид актьорските им способности, или някакви бабушкери успели да си спомнят след 100 години че били насилени

5

Азис

преди 1 година

Пуснете човека, нищо лошо не е направил.А сега музикален поздрав:Напипай го, в ръцете твои нека то да си играе....

4

Анонимен

преди 1 година

Мъжете очевидво са били пълнолетни и силни, странно как не са успели да се съпротивят на Спейсовите щения. Мъжки алчни труженички!

3

Анонимен

преди 1 година

Минали 100 години и го обвиняват в изнасилвания въпреки че те голям процент от хомо мъжете сами биха му се вързали без да е нужно да ги изнасилва.

2

Анонимен

преди 1 година

не играе по еврейката лява свир ка

1

Анонимен

преди 1 година

като не ги кефи да не гледат, аз лично искам да гледам филми с него