БГНЕС

В скандалната история за приключенията на принц Андрю, заедно с приятеля му Джефри Епщайн, изплуваха нови подробности.

Кралският син се оказа известен плейбой в миналото. Появиха се поредица от снимки, на които херцогът на Йорк се забавлява на яхта в компанията на полуголи модели близо до тайландския остров Пукет, припомня OK Magazine.
 
Според източници принцът е бил на почивка в Тайланд със своя приятел, американския милиардер Джефри Епщайн, по-късно обвинен в педофилия и продажба на хора в сексуално робство, и спътницата си Гислейн Максуел. Източници твърдят, че херцогът е харчел по 4000 британски лири на ден за наемане на вила в луксозния хотел Amanpuri в Пукет, където е отседнал с печално известната двойка.
 
Според запознати синът на кралицата е посещавал свърталища, включително бар Crazy Girls, който всички познават като „най-лудия секс бар“. Един от управителите на институцията каза пред Sunday Mirror: „Бях шокиран, когато видях принца тук. Беше в спокойно състояние и изобщо не се притесняваше, че може да го познаят тук. Със сигурност никога няма да видите тук член на тайландското кралско семейство.“ Източникът разкри също, че Андрю е бил придружен от четирима приятели и служител по сигурността.
 
Беше 2001 г., времето, когато принцът започна да се свързва тясно с Епщайн и Максуел. Няколко месеца след пътуването до Пукет, херцогът на Йорк е извършил сексуално насилие над непълнолетната тогава Вирджиния Джуфре. Тогава синът на кралица Елизабет II не можеше да си представи, че 20 години по-късно ще бъде държан отговорен за сексуалните си приключения.
 
Още по темата ще откриете в материал нa Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase