21

Анонимен

преди 2 години

Тези, които казват, че "и той бил човек", забравят, че е не просто човек, а принц, и с това положение вървят определени норми и задължения. Принц да се забърква с проститут.ки е абсолютно недопустимо и в разрез на всичко, което би трябвало да представлява едно кралско сем-во

20

Айше

преди 2 години

До Асан - Работи надомно "хоум офис" - Принц казват че е !

19

Сигурен бях

преди 2 години

Но сега го потвърдихте официално и в медиите , че Тайландското кралско семейство са ПО-УМНИ от английското !! То общо взето и само това се разбира от "статията " , която е написана или копирана доста скопено , но за нашата "интелигентност " ... - това е друга тема !

18

Handel

преди 2 години

ПИКаджиите вече го осъдиха и го разтреляха... "херцогът на Йорк е извършил сексуално насилие над непълнолетната тогава Вирджиния Джуфре". Но да напишеш смислен материал се иска нещо повече освен да си късаш рокличката когато тиkвун те повика.

17

Анонимен

преди 2 години

Баща ми беше заварчик у Кремиковци, как така не се намери некоя да каже, че я е изнасилил

16

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Това е англо-саксонско-краварски морал и ценностна система,с които СДС-Чумата и Мадридския Комарджия замениха нашата!Сега берем плодовете с пълни шепи - тотално опростачване на българската нация!

15

Айде бе моралисти

преди 2 години

Може майка му да е кралица, но той е човек и нищо човешко не му е чуждо. Нито е ходил да изнасилва нито нищо. Има кинти и си е по живял като млад. И двете страни са останали доволни. А тези които нямаме ще гледаме или компютъра или жените си които не ни харесват.

14

Анонимен

преди 2 години

Андрю е черната овца от децата на кралицата, ама чак пък толкова черна... Съсипаха го човекът - и що, щото е богат и известен. Оная, дето се сетила, че е "жертва" след 20 години, разчита, че ще изкопчи някой милион, за да може принцът да избегне скандала. Ама принцът пледира за невинен и тая ще остане без долари и лири.

13

дедо Ташунко

преди 2 години

Що за глупост е тов "колекционирал мечета"? Джурналята изтрещяват само и само да публикуват по нещо. Хубав ден на всички тук.

12

соросоид

преди 2 години

Поне не лиже коремите на малки момченца на площада като Путин.

11

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Всички застаряващи, и отпаднали от конкуренцията пр...-ки решиха да изкарат още парички, от старите клиенти. Преди работеха, а сега са "жертви". И са много паметливи, помнят от преди 20-30-40г.

10

Анонимен

преди 2 години

Това е добре ,поне не е бил гей бря ...браво клатил е яко женските

9

Анонимен

преди 2 години

Монархията е институционализирано връзкарство!Да си направят република, корони и титли имат значение само за такива като Деворинс ***!

8

Анонимен

преди 2 години

Ба хти просветените бармани в тоя Тайланд, познавали принц Андрю, чак били шокирани, че го виждат, и моралисти при това!

7

Анонимен

преди 2 години

"Гислейн Максуел." Не Гислейн, а ГИЛЕН! Името е френско и така се произнася на френски и на английски. "с"-то не се чете, ai на френски = е. На френски има и алтернативно произношение (което е още по-далеч от това, което сте написали), но на алглийски се произнася само "Гилен"

6

обективен психопат

преди 2 години

форума на рушкитеКурви е на страницата на психодиспансера.

5

Анонимен

преди 2 години

Ех, този гугъл преводач... Хубаво нещо е, стига ползващият го да не е с функционална неграмотност по родния си език.

4

Анонимен

преди 2 години

На кралското семейство е позволено само с роднини, брадчетки, сестри, иначе ти разкатават кралската фамилия.

3

Анонимен

преди 2 години

Ми що да не се забавлява на яхта с мацки? Нали има 65 милиона балъци да му плащат издръжката? И аз да съм и аз ще съм на яхтата. Това е монархията - едни лежат цял живот и им слугуват, докато будалите бачкат и плащат!

2

В българския

преди 2 години

Има едно такова сложно време като минало преизказно. То може да бъде заместено със сегашно историческо време.