Снимка: БГНЕС

Снегът вече падна и това означава само едно – Коледа е съвсем близо. Времето, в което семействата се събират на едно място и забравят за всички проблеми, поне за няколко дни. Празникът е един от най-големите и най-обичаните по целия свят, защото сякаш се създава една магия и едно чувство за обединение и сплотяване.

Коледните празници обаче явно нямат тази сила в британското кралско семейство, тъй като, въпреки наближаването им, скандалите между членовете на двореца продължават.

Преди няколко дни в центъра на вниманието попадна новата книга за кралското семейство – „Братя и съпруги: Личният живот на Уилям, Кейт, Хари и Меган“ от автора Кристофър Андерсън. В нея се цитира източник, който казва, че принц Чарлз е имал разговор с Камила в сутринта, когато Меган и Хари са обявили своя годеж през 2017 година. „Чудя се как ли ще изглеждат децата им?“, казал синът на кралицата. Камила била изненадана от въпроса и отговорила, „Е, сигурна съм, че ще бъдат прекрасни“. Тогава обаче Чарлз попитал, „Искам да кажа, каква мислиш, че ще е кожата на децата им?“.

Говорител на принц Чарлз веднага реагира на обвиненията и заяви, че всичко това е измислица и не си струва да се коментира повече. Засега няма отговор от Меган и Хари, които всъщност хвърлиха първоначалните обвинения към член на семейството относно цвета на кожата на Арчи.

По време на интервю пред Today на 29 ноември, авторът Кристофър Андерсън казва, че източниците му са достоверни и не лъжат за изказванията си. „Това, което казвам е, че на сутринта, в която Хари и Меган обявяват годежа си, с много мил тон, принц Чарлз е започнал да размишлява относно цвета на кожата на бъдещите си внуци“, категоричен е писателят. Той допълва, че не е искал да опише Чарлз като расист, а просто да разкрие мислите му в онзи ден. Андерсън споделя, че самият той е дядо и е напълно нормално човек да се интересува от това как ще изглеждат внуците му, когато родителите им са чернокожа американка и червенокос британец.

Вижте още за кралското семейство в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 1 месец

Пък и да е питал - какво?! Един от най-естествените и нормални въпроси, които неизменно идват в главата на човек, когато единият родител е бял, а другият черен. Ааа... вярно, не се усетих... вече естественото и нормалното е лошо и забранено.

22

Стават банални

преди 1 месец

онези, които се опитват да направят от мухата слон. Дори и да е разсъждавал гласно на тази тема, какво от това? Във всяко семейство, когато има сватба или се разбере, че ще има бебе, роднините започват да коментират на кого ли ще прилича детето. Американската меганка е инициатор на скандала относно предполагаема реплика на принц Чарлз. Меганката иска да е в центъра на вниманието и да печели съчувствие, защото съзнава, че е много под нивото на останалите членове на това семейство.

21

Анонимен

преди 1 месец

Виждам, че и Хари се чуди...