22

Анонимен

преди 5 месеца

Пък и да е питал - какво?! Един от най-естествените и нормални въпроси, които неизменно идват в главата на човек, когато единият родител е бял, а другият черен. Ааа... вярно, не се усетих... вече естественото и нормалното е лошо и забранено.

21

Стават банални

преди 5 месеца

онези, които се опитват да направят от мухата слон. Дори и да е разсъждавал гласно на тази тема, какво от това? Във всяко семейство, когато има сватба или се разбере, че ще има бебе, роднините започват да коментират на кого ли ще прилича детето. Американската меганка е инициатор на скандала относно предполагаема реплика на принц Чарлз. Меганката иска да е в центъра на вниманието и да печели съчувствие, защото съзнава, че е много под нивото на останалите членове на това семейство.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Виждам, че и Хари се чуди...

19

Анонимен

преди 5 месеца

Какво да пита то е ясно майката като е миндианка кво да, е

18

Анонимен

преди 5 месеца

Тия ще го дъвчат това докато не умрем от скука! Дори само един да го е казал всички са си го мислели. И какво лошо има ? Не може ли да задаваме въпроси? Само ако някой не се обижда. Тогава да спрем да говорим!

17

До 10

преди 5 месеца

И цветна гора не може. Комплексари сър.Как да пишем Черно море?

16

Анонимен

преди 5 месеца

И какво от това ако пита?

15

Анонимен

преди 5 месеца

До 1984юДано да прилича на снахата, че таткото е....малии...

14

ари уа!

преди 5 месеца

Чарз казал на Камила, ама кралицата му отгожорила. Значи кралицата е подслушвала и после е разпространила слуха до слугите и оттам до клюкарите и оттам ни уведомчва днеса. Бравос за поредната шитня!

13

Еврейски хумор?!

преди 5 месеца

Еврейски приказки за Лека нощ!

12

Анонимен

преди 5 месеца

От времето на монархията има доста Арчита тук таме, обаче повечето благородници са имали акъл да не ги правят престолонаследници. Но нещата много са се променили вече, и камила щом е прициална съпруга зашо пък да няма арчи-внуче в двора

11

Анонимен

преди 5 месеца

Абе важно е генетичните проблеми на инцестираните гени да се разкарат. Че тия благородници всичките имат нещо много нередно в днкато си. Явно комбинацията между принц и банкерска дъщеря не е дало така очакваното чистене на гени, т.к. те и богатите пикли се раждат в увредени откъм гени семейства и Харито мъдро е решил проблема радикално, с жена носеща пълен набор от доминантни гени. Подигравайте му се но един ден неговите наследници ще са здравите и с акъла си!

10

Анонимен

преди 5 месеца

рижката не му е синче на този рептилец. тя даяна има ряптилски произход също де, голдшмид май и е истинската фамилия ама това пияндурниче арито е син на некакъв конник полоист. за това мрази петофиля чарли и цялата им инШИТуция. тая калайдисаната дундуркана некърка дето я намери вместо да вземи някое младо космато пиче няма да я коментираме.

9

Щирлиц

преди 5 месеца

Две рептилчета.

8

До 3

преди 5 месеца

Как да напиша името на държавата Черна Гора, според общоприетото им име в ООН без да ме цензурирате? ___________Пиши Цветна гора.

7

Курш.ум за н.е.г.ри1

преди 5 месеца

Курш.ум за н.е.г.ри-- ра.систи !!!Тия м.а.й.муни са РАСИСТИ.. Явно НЕ искат да ги управлява Краля на Англия... И са завзели властта на тоя остров- Барбадос и го ОТКРАДНАХА от англичаните и са се ОТДЕЛИЛИ като отделна държава преди 3 дни...Англичаните са купили н.е.г.ри- ***.й.муни от Африка от някой н.е.г.ър, както сега Трафи.канти на м.а.й.муни продават футболисти и са ги ползвали като РАБОТНИ животни на плантациите- коне, волове.. Но н.е.г.рите явно са станали много са взели ВЛАСТТА.

6

Анонимен

преди 5 месеца

До ОфффАфроевропейска гора, може би...

5

Ку.р.шум за н.е.гри2

преди 5 месеца

За да я има България, още 1400 години, трябва да бъдат уб.ивани всякакви араби, турци, и н.е.гри- м.а.й.муни и техни помагачи- Предатели- Осман, Али, Мехмед, Халил Фатме, Анифе, Абу, Семир, Мохамед, Кадир и всякакви Митьо-вци...В България, трябва да уб.ият предателя- Бокл.ук Борисов който ПРОДАВАШЕ български паспорти на м.а.й.муни, както поп Кръстьо продаде Васил Левски и България на турците.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Мкого ясно,че ще пита ве. Това е следващия крал на най силната монархия. Тоя малкия син акъл нвма за 5лв ... седнал да обсъжда . Ако беше 15век ... главата му вече щеше да е само череп.

3

1984

преди 5 месеца

И, какво ако се е питал какъв ще е цвета на кожата на внука му??? Нормално е да се пита дали внука му ще прилича на сина му, на него или на снахата му? И, аз се питах за същото, без снахата да има черен цвят на кожата.