Снимка: БГНЕС
62-годишната Мадона е поредната знаменитост, която изказа своята подкрепа в борбата на певицата Бритни Спиърс за прекратяване на попечителството на баща й Джейми Спиърс върху живота и имуществото й, предаде БГНЕС.
 
Поп звездата се присъедини към Шер, Майли Сайръс и много други знаменитости, които разкритикуваха законовата разпоредба, според която Бритни няма контрол върху живота си. Мадона го определи като "нарушение на човешките права".
Още по темата
 
Тя публикува снимка в Инстаграм, на която носи тениска с лика на Бритни Спиърс и каза, че ще й помогне да "излезе от затвора".
 
"Върнете живота на тази жена. Робството беше премахнато отдавна! Това е нарушение на човешките права! Бритни, идваме да те измъкнем от затвора!", написа Мадона.
 

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 4 месеца

Ето една голяма черна точка върху картата на САЩ!!Как може да вкарваш човек в затвора само заради това че се е отрекла от бащиното попечителство!?!???Та тя да не е вързана за него доживот ???Колко много други престъпления са ставали от малък и нетолкова малък характер във България,и за виновните лица им се е разминавало само с подписка или условна присъда,а затворите в САЩ си хвърлят тоя и оня който му падне,а и в допълнение от време на време може да затиснат с крак на паважа някой чернокож..

15

Анонимен

преди 4 месеца

не сте надзиратели не правете затворници нарушавате човешките права

14

Анонимен

преди 4 месеца

не преминавайте границите не става да си прави всеки,каквото иска граници на неприкосновеност,другото се казва насилие не програмиране бау оставете хората сами да избират какво искат и не искат не насилвайте ромите са програмирани не им трябва програмист