Снимка: БГНЕС
Съдът в Лос Анджелис, Калифорния, отказа да уважи иска на певицата Бритни Спиърс, която се опита да отстрани баща си от контрола над многомилионното й състояние, съобщава ТАСС по информация на списание „Variety“.
 
През последните месеци адвокатът на Спиърс подаде редица искови молби. Той настоя бащата на певицата Джеймс Спиърс да не участва повече в управлението на финансите й. Преди това съдът се съгласи да включи частна финансова компания сред настойниците на Бритни Спиърс. Но пълното отстраняване на баща й от контрола върху имението беше отхвърлено.
 
В края на юни Спиърс, по време на реч в съда, поиска да отмени изцяло попечителството над нея, което продължава от около 13 години, но това изискване все още не е официално формализирано.
Още по темата
 
През 2008 г. певицата беше обявена за частично неработоспособна заради проблеми с наркотиците и притеснения относно психичното й здраве. Повече от 10 години финансите на певицата, включително многомилионен доверителен фонд, бяха контролирани от баща й и назначен от съда адвокат. Бащата на певицата взе много решения по отношение на нейната кариера, лечение и личен живот. 
 
Фенове на изпълнителката твърдяха, че тя не иска това, но е принудена да се съгласява.
 
Състоянието на певицата се оценява на около $60 млн. Бритни Спиърс също така е лауреат на редица музикални награди, включително "Грами".

Коментари Напиши коментар

16

До 8

преди 10 месеца

Колко примери имаме в историята за родители ***, той я бил направил ама е плазмодии и сега живее на нейн гръб от 9 годишна получава пари и издържа тези плазмодии, какво като я е направил.

15

Хм

преди 10 месеца

Баси,тая по-бедна от С.Трифонов-само 60 млн.$!Нашия има над 100млн.бглв.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Езикът ми ще бъде в Бритни и тя ще ми пълни устата с ароматна евина течност