Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс е под попечителството на баща си Джейми Спиърс от 2008 г., тъй като тогава тя затъна в блатото на различни зависимости. Така татко ѝ има право да контролира личните и работните ѝ дела.

Певицата се появи в съда в сряда, за да свидетелства срещу попечителството. Тя разкри, че се чувства травмирана от контрола, който ѝ е наложен.
 
"Не съм щастлива, не мога да спя. Толкова съм ядосана, лудост е. И съм депресирана, и съм травмирана. Просто искам живота си обратно. Искам това попечителство да приключи. Това попечителство ми носи много повече вреди, отколкото ползи. Заслужавам да имам живот, работила съм цял живот", казала е Бритни, предават от "Female First".
 
Звездата обяснила, че баща ѝ е забранил да се омъжи за приятеля си Сам Асгари или да има деца от него. Джейми я накарал да си сложи вътрематочна спирала, за да не може да забременее.
 
Какво още разказа тя четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

22

Азис

преди 6 месеца

Кажи ***....Бритни!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Финансов експлоататор. Какъв баща може да е този. Горкото Бритни, то се вижда в очите и, че не е добре психически. По-добре неизвестен и небогат, отколкото психически травмиран цял живот и марионетка за другите.

20

чичак с патлак

преди 6 месеца

Аз ще я взема. Екстра е булката!