БГНЕС

Двойката, която посрещна дъщеря си Дейзи през август 2020 година, сега най-накрая има възможност за малка почивка. Тъй като миналата година пандемията удари сериозно надеждите им за пътуване, то сега Блум и Пери наваксват изгубеното време. Преди няколко седмици те посетиха Венеция, след което беше време за нещо по-топло и на брега на морето.

Звездите кацнаха в Турция, откъдето споделиха спиращи дъха снимки, доказвайки че любовта им все още е жива. Стоейки на ръба на безкраен басейн в луксозен комплекс, Блум и Пери споделят целувка, като изпълнителката дори е вдигнала единия си крак и здраво е хванала годеника си за врата. „Безкрайност и отвъд“, написа Кейти под любовния кадър, цитирайки анимацията „Играта на играчките“. На друга снимка пък влюбените вече се усмихват широко към камерата, а зад тях се вижда красив фон.
 
Кадрите веднага бяха прихванати от фенове и приятели на двойката, като множеството коментари посочваха колко красиво е мястото, на което Кейти и Орландо се намират. „Ето това е истинската любов“, „Вие сте определение за безкрайна обич и красота“, „Добре дошли в Турция, насладете се на почивката си“, е само част от написаното в Instagram.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от KATY PERRY (@katyperry)

Още за почивката на звездната двойка ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

7

Пепи

преди 4 месеца

До Анонимен Ти кажем честно - не ми и трябват

6

Анонимен

преди 4 месеца

Само в България никои не идва да почива от известните , превърнаха хилядолетна държава в едно нищо.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя Орландо е обсолютен отврат и откачалка - плачеше, че кучето му изчезнало. Още ли давате пари за гледате тези ненормалници?