Снимка: БГНЕС
fallback

Социалните медии като Instagram, Twitter и TikTok доближиха феновете до любимите им звезди. Знаменитостите споделят с нас своите най-интимни и специални моменти благодарение на тези социални приложения и дори използват тези платформи, за да се застъпват за неща, в които вярват.

Почти всяка знаменитост, за която можем да се сетим, има някаква страница в социалните медии. Спортисти като Кристиано Роналдо и Лионел Меси споделят снимки на най-големите си победи с феновете си в Instagram, показват ни и ценни мигове със семействата си.

Известни дами като Кайли Дженър и Ким Кардашян Уест ни демонстрират редовно колко пищно живеят и използват Instagram, за да популяризират своите модни марки.

Кои звезди обаче натрупаха най-много последователи за изминалата 2020 година?

Вижте списък топ 10 на знаменитости с най-много последователи в Instagram към днешна дата:

10. Неймар Джуниър – 143 милиона последователи

Неймар се нарежда на десето място с огромните 143 милиона последователи в Instagram. Бразилският футболист играе като нападател във френския клуб ПСЖ, както и за бразилския национален отбор. Този спортист се смята за един от най-талантливите в света по отношение на техническите му качества. Освен това той е и модна икона, а това е друга причина да има толкова много почитатели в Instagram.

9. Джъстин Бийбър – 152 милиона

Определено не е изненада, че Джъстин Бийбър продължава да бъде една от най-следваните звезди в Instagram. 26-годишната звезда стартира кариерата си като малко дете, а социалните медийни платформи като Instagram му помогнаха да развие огромна база от фенове. Бийбър е много честен и истински с феновете си, споделяйки всички моменти със съпругата си Хейли Бийбър, музиката си и дори личните си страдания. Феновете му са с него, откакто той издаде първата си песен „Baby“, и продължават да бъдат лоялни към певеца.

8. Бионсе – 156 милиона

Кралицата на поп музиката, подобно на Бийбър, има огромна и лоялна почитателска аудитория, която не само обича музиката ѝ, но обича да вижда как звездата живее със съпруга си Джей Зи и техните три деца. Instagram профилът на Бионсе също така популяризира нейната модна линия Ivy Park.

7. Лионел Меси – 170 милиона

Според Sports Show най-популярният спортист в света е Меси. Всички футболни фенове познават Лионел, който играе като нападател и е капитан както на каталунския клуб „Барселона“, така и на националния отбор на Аржентина. Освен уважавана футболна звезда Меси има дълбоко влияние върху други, по-млади футболисти. Меси е вдъхновяващ герой и за много деца и подрастващи. Въпреки че мнозина казват, че Кристиано Роналдо е по-добрият футболист, двамата са еднакво талантливи и еднакво популярни в света.

6. Ким Кардашян Уест – 192 милиона

Ким Кардашян Уест е считана за една от кралиците на социалните медии, използвайки платформи като Instagram, за да популяризира своите линии KKW Beauty, KKW Fragrance, SKIMS. Освен това тя редовно показва на феновете си своя луксозен начин на живот чрез тези медии. Всъщност Ким е спечелила повечето от състоянието си, благодарение на това, че е инфлуенсър в социалните мрежи.

5. Селена Гомес – 195 милиона

Някога Селена беше най-популярната знаменитост в Instagram, но падна на пето място, тъй като известно време не беше много активна в Instagram. Гомес стартира кариерата си в Холивуд като тийнейджърка и още от тогава има милиони фенове. Тя измина дълъг път в кариерата си, като вече има три студийни албума и собствената си линия за красота Rare Beauty. Това, което феновете обичат най-много в Селена е, че тя споделя всичките си терзания с тях – скъсването си с Джъстин Бийбър, борбата си с болестта лупус, с депресията и т. н. Освен това тя си прави доста прекрасни селфита в Instagram.

Вижте кои са другите звезди с най-много последователи в Instagram вTialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

До Щирлиц

преди 3 години

Булдог ама виж пухкавите снаряди... Ох котьооо

9

Анонимен

преди 3 години

Всъщност, дори и тази статия носи пари на известните. Човек се интересува кой ли е този и онзи и търси в мрежата, което носи пари на този и онзи. Влиза и в Инстаграм да търси, което носи още пари на този и онзи. Така работи светът- всеки клик е пари, ама не отиват в джобовете на двойкаджиите, които се връзват как с кликове се изкарвали пари, ами в джобовете на изкаралите ги с това, че са популярни.

8

рънърса

преди 3 години

Много станаха хората на Земята, а едно нещо когато му се увеличи количеството, качеството и стойността му неминуемо падат, човека не е изключение...факт!

fallback