10

До Щирлиц

преди 3 години

Булдог ама виж пухкавите снаряди... Ох котьооо

9

Анонимен

преди 3 години

Всъщност, дори и тази статия носи пари на известните. Човек се интересува кой ли е този и онзи и търси в мрежата, което носи пари на този и онзи. Влиза и в Инстаграм да търси, което носи още пари на този и онзи. Така работи светът- всеки клик е пари, ама не отиват в джобовете на двойкаджиите, които се връзват как с кликове се изкарвали пари, ами в джобовете на изкаралите ги с това, че са популярни.

8

рънърса

преди 3 години

Много станаха хората на Земята, а едно нещо когато му се увеличи количеството, качеството и стойността му неминуемо падат, човека не е изключение...факт!

7

Щирлиц

преди 3 години

Булдог на снимката.

6

Анонимен

преди 3 години

Статията ви е стара, Роналдо е с 251 мил.

5

Анонимен

преди 3 години

Много се лъжете ако мислете, че това са елементарни хора.Всичко е умело манипулиране на общественото мнение, личния мироглед и всекидневните навици на хората. Ей тук става истинското "чипиране". Хитлер може само да завижда на това, което става сега.

4

Анонимен

преди 3 години

Пресата възвеличава "звездите" които дават материал на пресата да има за какво да пише, маймуните се връзват на химикалкаджиите че еди-кой-си бил значима, знаменита личност. покрай тоя цикъл компании и корпорации рекламират, промотират в днешно време и политици промиват със съобщения от устите на "знаменитеостите". Нищо невинно няма останало ако някога е имало в тея "висини" дето в днешно време вече по-широко се знае са падини пълни с нарциси от разбити семейства а в миналото с нахални наркомани

3

Анонимен

преди 3 години

Най-ефектни и красиви са руските красавици, просто те не се пъхат във всички просташки класации за да се рекламират. Качеството е за сметка на количеството при тях.

2

Анонимен

преди 3 години

Интересни факти от Instagram са, че за елементарна снимка по бански моделка от ранга на средно известни дори за България лица, като Алекс Богданска взимат по 1к долара. Откъде знам ли? Да кажем от първо лице, работя с подобни аналитични данни от там, а и жена ми е от "известните" лица там с по над 150к последователи. Хоп снимка и хоп- 200 долара в джоба. Да не говорим за лица от рода на Кардашиян и подобни.

1

a seriozno?

преди 3 години

seriozno?