Reuters

След като в медиите се появиха снимки на Меган Маркъл с малкия Арчи по време на игра на поло, в която участваха принцовете Уилям и Хари, мнозина разкритикуваха херцогинята на Съсекс, че неправилно държи бебето си.

Феновете на кралското семейство я заподозряха, че сигурно е прибягнала до услуги на детегледачка и затова не знае как самата тя да държи бебето си толкова време.

„Защо след два месеца тя още не може да го държи правилно? Това изглежда твърде странно. Очевидно, детегледачка се грижи за детето в по-голямата част от времето“, коментират интернет потребители под снимките.

Друг коментар гласи: „Тя явно изпитва трудност и още не знае как да държи бебето, закрито с одеяло“, коментират читатели на британското издание The Mirror.

Другата критика към Маркъл бе, че не е закрила крачетата на Арчи, тъй като по време на мача е имало ярко слънце и е било добре те да бъдат предпазени.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

 

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 2 дни

За друго се възмущаваха британците, но май за това не трябва да се пише.

А бебето за цялото време не помръдна...

9

:)

преди 4 дни

Доста ще ги дразни Меган,британците.Започва да ми става симпатична.

8

Анонимен

преди 5 дни

голямо чудо станало и ние го забелязахме ама това си е в реда на нещата да са боси краката на детето по време на слънчев ден и безветрие!