9

Анонимен

преди 4 години

За друго се възмущаваха британците, но май за това не трябва да се пише.А бебето за цялото време не помръдна...

8

:)

преди 4 години

Доста ще ги дразни Меган,британците.Започва да ми става симпатична.

7

Анонимен

преди 4 години

голямо чудо станало и ние го забелязахме ама това си е в реда на нещата да са боси краката на детето по време на слънчев ден и безветрие!

6

Анонимен

преди 4 години

Отдавна не бях виждал черно-бяла снимка.Снимката нарочно е черно-бяла за да не се види особения южен тен на детето.Дете с такъв тен, няма нужда от слъцезащита- да не се кахърят англичаните.Кралицата може да му даде титлата "Лорд на Серенгети и Танганика".Чак 6-ти престолонаследник е,но при тези вродени спринтьорски качества току виж изпревари останалите на финала!Някак си ще е актуален и в унисон със средностатистически тен на "англичаните" след 20-30 год.В черните страни бели крале няма!

5

Един

преди 4 години

Англичаните значи и те били ***, като германците.Толкова им е широко около врата, че само се оглеждат да намират кусури на някой и после критики, вайкане, драми...Не държала бебето правилно...забелязали английските клюкари.В стил дърта свекърва.

4

pravomira

преди 4 години

Една майка знае инстинктивно как да държи бебето си. Ще поживеем , ще видим кой роди юнака, кой му тури калпака. Бог е казал, че всичко скрито ще стане явно, рано или късно. Във Франция се запази анонимността, но те не са толкова такива.

3

прави са

преди 4 години

Доста особено го държи, наистина. Все едно я е страх да не го счупи.

2

Анонимен

преди 4 години

България винаги ще си остане на българите !!!

1

Totenkopf

преди 4 години

Гнийте в ада продажнице, България не е все още английско графство!!!