Pixabay

Ако все още си търсите идеалната половинка и ви е писнало от неуспешни връзки, обърнете се към астрологията. Там може би ще откриете кой е най-подходящия за вас според зодията. 

ОВЕН
 
До 29,5 години за Овена най-подходящите партньори се намират сред хората, родени под знака Лъв и Стрелец. Когато Овенът излезе от тази възраст, той започва постепенно да съзрява, става по-улегнал, по-малко стремителен и страстен, по-практичен. В това време Овенът е съвместим със знака на Козирога и Девата.
 
След 29,5 години Овните стават по-малко егоцентрични: те не се концентрират върху любовта и секса и започват да насочват своята енергия към солидни преобразувания и сигурност.
 
На възраст до 41,5 години, което е половината от цикъла на Уран, Овенът е длъжен да се контролира. През това време той е съвместим с Везни (чувствителен, умствен знак) и Близнаци (също интелектуален знак).

ТЕЛЕЦ
 
До 29,5 години най-подходящите им партньори са Козирог и Дева. Ако избере Дева, Телецът е длъжен да има предвид, че тя е красива, но хладна, а Козирогът е добър партньор и съпруг, но след време няма да може да я удовлетвори сексуално.
 
След 29,5 години Телците започват да растат духовно и може да намерят подходящ партньор сред Близнаци и Овен. Това са интелектуални знаци и не витаят из облаците като Телеца, което понякога е полезно, за да го свалят на земята и впоследствие да промени своето бъдеще.
 
След 41,5 години Телецът вече е придобил дългоочакваното благополучие, той е готов за по-дълбоки, духовни отношения. Сега той може да е съвместим със Скорпион.
 
БЛИЗНАЦИ
 
До 29,5 години те трябва да търсят партньори сред Везни и Водолей. Всичките три въздушни знака действат лекомислено, либерални са, не съзряват и опознават своя истински характер, който става по-уравновесен.
 
След 29,5 години: Тогава те често намират общи черти с Телец и Овен. Телецът им предлага стабилност и другарски отношения, Овенът – възбуждане и добър модел на Аз.
 
След 41,5 години Близнакът е длъжен да се развие окончателно и да добие самоконтрол. По това време е съвместим със Стрелците.
 
РАК
 
До 29,5 години най-добрите му партньори са Скорпион и Риби – между тези три водни знака има страстна, дълбока емоционална връзка.
 
След 29,5 години Ракът съзрява и осъзнава истинската си личност, става по-либерален и не толкова предпазлив. Тогава открива, че е съвместим с Близнаци и Дева.
 
След 41,5 години Ракът е длъжен да притежава пълен контрол над себе си. Тогава може да е заедно с Козирог.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase