13

Анонимен

преди 5 години

Знае ли човек? Аз съм лъв на 39 и живея много добре с дева на 33. Пасваме си идеално, ама на дали е заради статията, че девите след 29 си пасвали с лъвове.

12

в

преди 5 години

До *** OFFЧовек като си е алчен дори майка си и сестра си би затрил за парите на тейко си.

11

Анонимен

преди 5 години

Сродните души произхождат от един Монаден Грозд. Не е задължително да бъдат мале или фемили - могат да бъдат брат и сестра, майка и си, баща и дъщеря....свекърва и снаха, или да са инкарнирани в различни страни и континенти. Суфиите са ги наричали души-сестри. На ИТ език, това е равнозначно на два .sys файла. Характерното за тях е, че дори от разстояние те чувстват душата си сестра и подсъзнателно я търсят.

10

Анонимен

преди 5 години

Тези писания за "зодиите" в интернет не са астрология, а псевдоастрологичен лексикон. Нямат нищо общо с езотеричната НАУКА АСТРОЛОГИЯ. Всеки човек има уникална звездна и нумерологична карта. Дори биологичните близнаци са различни с няколко минути, което може да определи асцедентът им в друг астрологичен "дом". Да не говорим, че и географските координати също са от значение. Хора родени на една и съща дата в Аляска и на Хонолулу могат да бъдат със съвсем различен характер.

9

Анонимен

преди 5 години

По три пъти ли трябва да сменяме партньорите си :)

8

strar woman

преди 5 години

Не разбирам защо винаги когато пишете статии за любов или секс слагате снимки на млади момчете и момичета особено за секс статиите фотомодели нима хората след 30 40 нямат нужда от любов и секс макар и с малко повеме килограми и някоя бръчка а и не всички млади момичета са слабички после защо бум на анорексия и сред ученички и сред жени след 30 годишна възраст даже при тях процента е по голям отколкото при ученичките

7

FUCK OFF

преди 5 години

КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ ДА ЗНАЕТЕ ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ....

6

х

преди 5 години

По принцип има и фалшиви. Пазете се. Лека нощ.

5

х

преди 5 години

Моята сродна душа ме затри. По-добре да не се бяхме засичали.

4

Анди

преди 5 години

Размерът има значение. Особено размерът на заплатата.

3

Анонимен

преди 5 години

Телец не си пасва със стрелец. После Стрелец си пасва с Телец. Пълна обърка.По-добре мерете с дебелината на портфейла.Там е великата истина.

2

От вънкасъм

преди 5 години

Парата е маиката на люобофта нема зоди моди

1

Анонимен

преди 5 години

Телците не витаят в облаците,напротив.Прагматични са.Като няма смисъл да се търси сродна душа ще си направим такава.Изкуственият интелект се развива,роботиката и кибернетиката също.По-добре изкуствен бонбон отколкото естествена банкнотоброячна машина с женски полови органи.