Reuters, архив
fallback

Сали Фийлд е била изнасилена от втория си баща, когато била на 14 години. Мъжът я малтретирал сексуално в продължение на няколко години, съобщи актрисата в откровено интервю за "New York Times".

Едва на 71-годишна възраст и малко преди излизането на мемоарната ѝ книга, озаглавена "In Pieces", Фийлд разкрива какво е преживяла като дете.

"Не знаех, че въобще имам глас", споделя тя и изтъква, че е успяла да преживее всичко и пази своята тайна толкова дълго време.

Актрисата, която се запалва по киното от майка си, многократно е изнасилвана от Джок Махони, дори на 17 забременяла и се наложило да направи тайно аборт.

Майката на Сали – Маргаред Фийлд, която вече е покойница, също знаела за случилото се. Тя се омъжва за каскадьора и актьор Джок Махони през 1952 г., като връзката им продължава до 1968-а. 

Сали Фийлд пише в мемоарите си, че Махони, който наричала на галено Йоко, бил голям пример за нея. Той бил запленен от тийнейджърската ѝ красота и често я викал в спалнята си. По думите ѝ, тя била безсилна и не можела да избяга.
 
Фийлд, която има много роли зад гърба си, споделя, че случаят я накарал да порасне и не ѝ попречил на кариерата. Въпреки изнасилванията, Сали среща любовта и има два брака зад гърба си.
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 5 години

Лесно е да пишеш книги с пикантерии, когато свидетелите на събитията са мъртви и не могат да ги оспорят. Тази актриса е една от най-неприятните и най-бездарните и вече съвсем остаряла търси слава и кинти.

12

Анонимен

преди 5 години

Новата дефиниция за изнасилвачи: "Всики на когото сега ме е срам че съм пуснала на времето."

11

Анонимен

преди 5 години

Знам за няколко подобни случая. В общия случай доведените дъщерички се радват на вниманието на втория си баща и изпитват удоволствие от такъв тип отношения с него докато не пораснат и не получат достъп до по - млади мъже. Тогава вторите бащи стават пречка и могат да бъдат оплювани. Не знам на какво се дължи, може би на някакъв едипов комплекс, може би желание да покажат, че са повече от майките им, но е реален факт. Странно, наистина.

fallback