13

Анонимен

преди 5 години

Лесно е да пишеш книги с пикантерии, когато свидетелите на събитията са мъртви и не могат да ги оспорят. Тази актриса е една от най-неприятните и най-бездарните и вече съвсем остаряла търси слава и кинти.

12

Анонимен

преди 5 години

Новата дефиниция за изнасилвачи: "Всики на когото сега ме е срам че съм пуснала на времето."

11

Анонимен

преди 5 години

Знам за няколко подобни случая. В общия случай доведените дъщерички се радват на вниманието на втория си баща и изпитват удоволствие от такъв тип отношения с него докато не пораснат и не получат достъп до по - млади мъже. Тогава вторите бащи стават пречка и могат да бъдат оплювани. Не знам на какво се дължи, може би на някакъв едипов комплекс, може би желание да покажат, че са повече от майките им, но е реален факт. Странно, наистина.

10

Киро Х

преди 5 години

Hollywood rape culture!

9

Кънчо Путкодеров?

преди 5 години

"Тя била пленена от Махони,била безсилна и не можела да избяга..." Гоооляма ***.После срещнала любовта,има два брака и два развода.Супер гоооляма ***.А писала ли е в мемоарите си на колко *** е в момента,или им е объркала сметката?

8

Додо

преди 5 години

#me_too! Трябваше да изчака още 20 години, па като стане на 90 да се оплаче, че я пипали! Реално, като е мълчала, тя само е колаборирала на престъпника - насилник и кой знае още колко момичета и жени са пострадали! Тези голддигерки от #me_too трябва да бъдат подведени под криминална отговорност за дългогодишно прикриване на престъпници!

7

Име

преди 5 години

горката, а просто можеше да бъде заменена за две камили... колко бавно върви интеграцията, сякаш зелените на червения клинтън са я качили на камила....

6

#metoo

преди 5 години

Първия път може да е било изнасилване , но след като посещенията и в спалнята стават години, че даже и до аборт се стига, значи си е било доброволно

5

нещо бърка

преди 5 години

Това не е изнасилване!

4

Анонимен

преди 5 години

Е що се хвали.

3

Анонимен

преди 5 години

В тоа холивуд остана ли някой неоноден...

2

Путин

преди 5 години

Мен ме насили Ердо, ама бееш хубаво и не му се сърдя.

1

Гoшу

преди 5 години

Хубава история, можеше да продаде сценария на PornHub, чудесно филмче щяха да спретнат :)