Снимка: Rеuters

Ърл Симънс, по-известен като DMX, ще лежи в затвора, след като неколкократно е излъгал съдията, че ще спазва условията за пускането си под гаранция, предаде "Асошиейтед прес", цитирана от БТА.

Съдия Джед Рейкаф постанови рапърът да остане в затвора до обявяването на присъдата му през март. Обвинението срещу DMX е за данъчни измами в размер на 1,7 милиона долара. Опасенията на съдията са, че американецът може да напусне пределите на страната.

Защитникът на певеца Мъри Ричман каза, че изпълнителят е взимал наркотици, за да се справи със стреса покрай влизането в болница на едногодишната му дъщеря през месеца. Момиченцето било с треска и 40 градуса температура.

Именно тогава рапърът напуснал клиниката за рехабилитация, за да види дъщеря си в Ню Йорк. Съдията каза обаче, че рапърът е дал положителна проба за употребата на кокаин, опиати и оксикодон миналата седмица. А от съда DMX е изведен с белезници.
 

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

А за Меси няма затвор.Навсякъде е така, за кокошка няма прошка

8

до к

преди 3 години

Ами, можеше да си останете със "Зелената карта".
Мнозина в САЩ го правят съвсем съзнателно именно поради облекчените данъчни процедури.

7

к

преди 3 години

когато бях нов имигрант в САЩ, за да мина тънко оставих един пакистанец да ми прави данъчната декларация
след 1 година данъчните ме глобиха 3000 $, накараха ме да платя 1200 $ данъци, които е трябвло да платя и ми начислиха 12.5% лихва върху цялата сума

терора над обикновенния човек в САЩ е страшен !
обаче това не важи за еврейската мафия - те не плащат данъци и свободно си прехвърлят парите зад граница
дори да имаш сметка в чуждестранна банка не е позволено на обикновенния Американец !