9

Анонимен Алкохолик

преди 6 години

А за Меси няма затвор.Навсякъде е така, за кокошка няма прошка

8

до к

преди 6 години

Ами, можеше да си останете със "Зелената карта".Мнозина в САЩ го правят съвсем съзнателно именно поради облекчените данъчни процедури.

7

к

преди 6 години

когато бях нов имигрант в САЩ, за да мина тънко оставих един пакистанец да ми прави данъчната декларацияслед 1 година данъчните ме глобиха 3000 $, накараха ме да платя 1200 $ данъци, които е трябвло да платя и ми начислиха 12.5% лихва върху цялата сума терора над обикновенния човек в САЩ е страшен !обаче това не важи за еврейската мафия - те не плащат данъци и свободно си прехвърлят парите зад границадори да имаш сметка в чуждестранна банка не е позволено на обикновенния Американец !

6

k

преди 6 години

това е правосъдието в САЩ - евреите от Айпъл скатаха 100 милярда данъци обаче това нещастно негро отива в затвора за 1.7 милиона ...... евреиската мафия е над закона, това е истината !

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКак не е знаел на свинята Марковски да се обади, даже щяха да им платят и да го изкарат по-невинен и новородено...

4

Анонимен

преди 6 години

Боли ме фара за рапъра БМХС този цвят - там са много в затвора!Изкарал шебека милиони - *** и той да послъже!Кандисване нямат!

3

Анонимен

преди 6 години

Ахахаха :)Стресиран е човекот, не е наркоман! Аз така вчера изпуснах автобуса и от стрес реших да си набия една спринцовка, да се успокоя малко :DАма и адвокатът си е уцелил фамилията де.

2

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТам беге номерата не минават ...

1

Анонимен

преди 6 години

Е нямаше ли съдия българин, адвокат. Има много да учи това момче