Кадър: Нова
fallback

И новата порция звезди, събрани под претенциозното наименование Big Brother: Most Wanted, предлагат на зрителите предимно скандали, напоени с алкохол.

Снощи бе изгонен и първият участник, багажа си събра варненецът Кирил. И на него му бе пришита странна опаковка - бил новият българин. От излъчените кадри вчера обаче не се видя нищо ново. Обидчив, наливащ се с алкохол и сеещ заплахи - явно това е новият ни образ, поне според продуцентите.

Заради номинацията си от страна на Мариела Нордел, той се превърна в обикновена оплаквачка, която не е намерила никаква подкрепа от останалите. Готвачката се обърна към него в женски род, но той започна да реагира едва след като тя се прибра в стаята, където незнайно защо и тя ревна. Иначе Кирчо започна скандал с рапъра Dee защо не го е подкрепил, а крясъците им нервираха Динко и той счупи чаша в масата.

"Ти не си нормален брат, можеше да извадиш окото на някой с това. Нужно ли е да трошиш. Добре ли си?", атакува Кирил.

Ловецът на бежанци не му остана длъжен: "Няма да се занимавам само с тебе цяла вечер, бе! Писна ми да ти слушам пискливия женски глас! Като не можеш да пиеш, няма да пиеш", категоричен бе Динко и му изля виното в чешмата.

Новият българин пък му отвърна в стил 90-те: "Ей, няма да ми скачаш, бе! Няма да можеш да се прибереш в Ямбол".

За да бъде лумпениадата пълна, Мариела Нордел пък реши да вкарва Коцето в Европейския парламент. Тя се изчетка сама какви възможности има и тръгна да го увещава да стане евродепутат. С мотива, че щом Бареков може и Коцето ще влезе. Фолкпевецът взе на подбив мераците й, но Нордел настоя: "Ти не осъзнаваш, че си перфектният продукт. Аз знаеш ли на колко високо ниво съм работила. Стажът съм си го карала в Европейския парламент. Занимавала съм се с черен ПР - в най-тежката сфера съм била. За пет години магаре мога да вкарам в европарламента, пък теб ли няма да вкарам бе, Коце. Ти си идеален за политик. Помисли бе момче".

Коцето обаче не се върза на гръмките приказки и дори ги превърна в тема на обсъждане с останалите съквартиранти, които се усъмниха в психическото здраве на Нордел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

djoni

преди 6 години

Хора, познавам Киро лично и той е едно образовано и честолюбиво момче. Не знам дали на автора не му е платено да пише такива глупости. Относно Динко, той е явно е свикнал да заплашва и бие всички, и когато някой не се свие пред него и не може да го приеме.

30

Уаууу,

преди 6 години

Няма по- вонлива клоака от Биг Брадър. Много народ влезе там и се окаля. Какво ли не правят някои за известност и пари. Човешко падение и ниски страсти. Отврат.

29

Хах

преди 6 години

Вчера гледах брадъра.Сцената в която онези двамата се разправаха и се появи онова *** и каза-"Ехооо,тук съм" ахахаха.Тази сцена е култова,и в историята на Холивуд няма такава сцена ахаахаха

fallback