31

djoni

преди 6 години

Хора, познавам Киро лично и той е едно образовано и честолюбиво момче. Не знам дали на автора не му е платено да пише такива глупости. Относно Динко, той е явно е свикнал да заплашва и бие всички, и когато някой не се свие пред него и не може да го приеме.

30

Уаууу,

преди 6 години

Няма по- вонлива клоака от Биг Брадър. Много народ влезе там и се окаля. Какво ли не правят някои за известност и пари. Човешко падение и ниски страсти. Отврат.

29

Хах

преди 6 години

Вчера гледах брадъра.Сцената в която онези двамата се разправаха и се появи онова *** и каза-"Ехооо,тук съм" ахахаха.Тази сцена е култова,и в историята на Холивуд няма такава сцена ахаахаха

28

Анонимен

преди 6 години

Долнопробни актьорчета в филиала на Карлуково сътворен в Нови хан от алчното джудже Тупарев.

27

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 28Защото ги гледа голяма част от подрастващите, които не са се оформили все още като характери. Гледайки ги те им подражават, пренасят всичко в живота. И вместо да се образоват и придобият положителни качества те стават кретeноидни същества, не хора. А ти защо мислиш, че тези 90 - 95% са еталон за подражание?

26

Мосю Густав

преди 6 години

Изпростял народ, изпростяла държава...

25

Анонимен

преди 6 години

Тоя *** Кирил пък къде тръгнал да се отваря на Динко и да го заплашва че нямало да се прибере до Ямбол. Динко един път ако го удари трябва да викаш спешната помощ.

24

Анонимен

преди 6 години

Имам един въпрос към всички, които смятат, че държанието на тези хора не е това, което се очаква: Защо смятате, че това държание е недопустимо при положение, че те се държат като 95% от българите? Всеки един от коментиращите тук има поне един познат/приятел, който се държи по абсолютно същия начин? Защо се възмощавате и плюете нон-стоп при положение, че почти всеки един от нас е псувал, нервирал се е за глупости, напивал се е и т.н.?! П.П.: типична българска черта - аз съм от другите 20%!

23

Анонимен

преди 6 години

Ненормална Държава ненормални граждани

22

Анонимен

преди 6 години

Единственият нормален човек в къщата и те го изгониха.. има логика

21

Анонимен

преди 6 години

Айде тези са от ***-от нагоре, това е ясно. Ама за да го дават още това, значи все пак има и такива, които го гледат. Това вече е по-притеснително, защото акот ези вътре са няколко души, можем да ги наречем изключения, ама за да са в ефир и то в прайм тайма, значи достатъчно хора на тяхното ниво, че да ги гледат. Това вече не говори добре за нацията ни.

20

Анонимен

преди 6 години

НОВА се хвалят с това предаване ,че предизвикало най-голям зрителски интерес.И това било много хубаво за тази телевизия.Жалко,че това предаване е пагубно за България....Все едно сме в *** махала,където два рода спорят "честна ли е булката"

19

iStoryTime

преди 6 години

Аз виждам един християнизиран ром Динко тоест роми (Дасикане рома) които са били насила християнизирани по Византия да обаче такава Литература не съчествува само в България разберете само защо , успех в Проучванията кой какъв е в България

18

Анонимен

преди 6 години

А,не сте прави . Предишните випове Джулиана Ганди и шеф Петров няма кой да ги бие по простотия и грозотия .

17

Ако искате вярвайте

преди 6 години

Дори неандерталците в техните си пещерни общности са имали по-добри и "човешки" взаимотношения. Това което "пускат" по "талавизура" е кошмар!

16

Исмет

преди 6 години

ас съм за джиноу бянколана и за дии

15

хаххаха

преди 6 години

А после се обиждайте на проф. Иво Христов, като казва че в България преобладават предимно ***. Погледнете какво върви в праймтайма на една от националните телевизии... Просто се потвърди една поговорка, а именно че 'от истината боли', но по добре някой да ти я каже в очите, така поне има шанс да се поправиш.

14

Жалко...

преди 6 години

Виждаме, че мутро стила и диващината станаха норма на поведение. Бруталното невежество се рекламира и насърчава.

13

Рон

преди 6 години

Диваци !!!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Айде събраха всички селяни на едно място. Като зоопарк е.