Снимка: Facebook
fallback

Съпругата на актьора Ицко Финци - режисьорът Лиза Боева, показа снимка на бебето във Facebook. Тя публикува фотос как храни малкото момиченце, което е покрито с розова завивка. Фотографията събра много харесвания и поздрави в социалната мрежа.

Новината за появата на бебето стана ясна през април, когато Лиза написа във  Facebook „It`s a girl!” .

Ицко Финци има син Самуел, който наследява неговата професия и от години живее в Германия. Той е известен, както у нас, така и в чужбина, като има множество участия както на сцената, така и в киното.

Финци – старши се нареди до творците, които стават бащи на завидна възраст като Чарли Чаплин, Клинт Инстууд и Мик Джакър.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

до 14 от до 10

преди 6 години

Проучвам ви с научна цел и забавление.Че ние сме ви оставили на мира,или не обичате да ви е широко.

14

До 14

преди 6 години

До до 10Къде ще ходя си е изцяло моя работа.На вас като не ви харесва Финци, защо четете за него и го коментирате?И..пази Боже от "естествения имунитет на българите".Виждаме го последните години-направо е страхотен.Айде, писна ни и от псевдопатриотите като вас.Оставете хората да живеят, както им харесва, без постоянно да съдите и давате определения.

13

до 10

преди 6 години

Преди не ви харесвах,сега дори сте ми симпатични."Дам. А, българите със своята селяния и тесногръдие...хилядолетия."Вика му се естествен имунитет.Знаеш като не ти харесва отиваш там където ти минават номерата .

fallback